Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Ancheta în cazul „Caracal” a intrat în impas

Ancheta procurorilor DIICOT in cumplitul dosar Caracal a intrat in impas. Medicii legisti nu au venit cu lamuriri concrete in cazul ramasitelor din padure, iar martorii, care erau asteptati sa ofere informatii pretioase despre suspect, sunt prea beti ca sa inteleaga intrebarile procurorilor.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Nici afaceristii din Caracal, care vorbeau la televizor despre legaturi cu interlopi si adevarate retele de traficanti de carne vie, nu-si mai amintesc nimic cand ajung in fata procurorilor.

Remus Radoi- acuzat ca ar controla din umbra orasul Caracal- n-a mai avut nimic de spus dupa ce in ultima vreme a formulat public acuzatii extrem de grave, vorbind despre legaturile pe care politia le are cu gruparile interlope. Cat despre relatia dintre el si Dinca, a declarat inca o data ca nu il cunoaste.

Unchiul Alexandrei se indoieste insa de credibilitatea informatiilor pe care Radoi le prezinta cu atata incredere.

Alexandru Cumpanasu: Sunt foarte multe informatii care vizeaza legaturile sale cu alte judete din Romania. Legaturile clanurilor din Caracal si din jud Olt cu alte judete din Romania.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Dupa mai multe saptamani in care a facut naveta Caracal- Bucuresti, Alexandru Cumpanasu a venit din nou la Parchetul General, ca sa depuna- spune el- plangeri in numele mai multor fete.

Alexandru Cumpanasu: Sunt cazuri de tinere din licee care au fost racolate, batute, santajate, si despre care nu se stie absolut nimic sau de cele mai multe ori nici macar nu au raportat.

M-au rugat sa iau atitudine sau sa depun in numele lor aceste plangeri. Voi face si acest lucru. Cred ca România trece printr-o criza grava, odata cu aceasta situatie nefericita din familia noastra.

Intre timp, in „casa groazei”, cum a fost supranumita locuinta lui Gheorghe Dinca, anchetatorii au terminat de curatat celalalt perimetru al curtii si il pregatesc de scanare.

Nu au vrut sa declare, deocamdata, daca in cealalta jumatate pe care au verificat-o au descoperit dovezi importante insa cu siguranta au ridicat noi probe.

Cei care conduc ancheta au sperat ca vor obtine informatii importante si in urma audierilor pe care sperau sa le faca, astazi, la politia din Caracal. Numai ca barbatii citati n-au mai ajuns.

Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, e suparat foc si pe medicii legisti.

Tonel Pop: As vrea sa ne spuna INML-ul daca tot spun dumnealor ca au gasit ADN-ul Alexandrei din expertizele facute si privind cenusa si oasele de la fata locului, sa ne spuna clar daca au emis sau nu au emis un certificate de deces privind pe Alexandra.

Au facut o testare si trebuie sa si-o assume. Daca si-ar fi asumat-o, din punct de vedere procedural trebuia sa scoata si un certificate de deces. Si trebuie sa raspunda daca l-au scos sau nu l-au scos. Si daca l-au scos, de ce nu este public?.

In cazul ramasitelor din padure, rezultele finale ale testelor ADN sunt asteptate spre sfarsitul saptamanii. Parintii ambelor tinere- Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu- cer si o expertiza internationala.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI