Potrivit unor vecini care au lăsat teama deoparte și au acceptat să vorbească- din apartamentul în care stăteau cele două surori suspecte de asasinat și tânărul de 21 de ani care ar fi fost părtaș la oroare- s-ar fi auzit ecourile unor scandaluri încă de dinainte ca Sabina să sfârșească atât de brutal.

„Mi-a zis femeia de sus, de la 3, care stătea sub ei, că se auzea în fiecare noapte bușind și nu putea să doarmă.

A dat telefon la poliție, a venit poliția. Acum vreo 3-4 săptămâni!”, spun vecinii.

Atunci- polițiștii ar fi plecat cum au venit- spun vecinii. Doar că tânăra de 32 de ani- ucisă și incendiată ulterior- era deja acolo. Mamă a unui copil de 8 ani- femeia fusese sechestrată- bănuiesc anchetatorii- și obligată prin torturi greu de imaginat să se prostitueze pentru banda de proxeneți.

Ancheta în cazul femeii incendiate continuă. Ies la iveală detalii șocante

Toți trei au fi autorii teribilului asasinat- spun acum procurorii- care au refăcut filmul ororii.
7 minute ar fi zăbovit cei trei pe acel câmp din județul Giurgiu- timp în care au aruncat valiza și i-au dat foc- apoi au fugit. Un martor- însă a observat mașina cu care au transportat cadavrul și a descris-o în fața anchetatorilor- care- urmărind imaginile de pe mai multe camere de supraveghere- au ajuns în Ferentari.

Este exact mașina în care cei trei suspecți s-au filmat într-un moment de veselie extremă.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

În fața anchetorilor, cei trei au încercat să scape cât mai ieftin, dar s-au contrazis în declarații. Ieri spuneau că victima s-ar fi otrăvit și ei ar fi încercat să o salveze- resuscitând-o- de aici și fracturile la coaste. Apoi- au îndrugat altă poveste macabră!

- Ce au spus?
- Că victima a întreținut relații sexuale cu un minor!
- Cu un minor?
- Da!, spun procurorii.

Cert e că Sabina locuia în acel apartament de la sfârșitul lunii mai și a murit- spun legiștii- în urma unui șoc traumatic și a hemoragiei interne provocate de loviturile crunte și nu din pricina otrăvurilor.
În casa groazei era ținută legată și bătută- spun surse judiciare- iar experții criminaliști cred că ar fi fost omorâtă după ce ar fi încercat cu toate forțele să scape din acel infern.

„Cred ca fata a vrut sa plece, sa-si inscrie copilul la scoala, asa cum discutase cu matusa ei la telefon, pe fundal un barbat o invata ce sa spuna, ca si-a gasit serviciu, ca s-a casatorit si asa mai departe! Cele doua fete si acel barbat s-au opus ca ea sa plece ca poate nu se mai intoarce la ei si asa mai departe si de aici conflictul!”, spun experții.

Unul dintre suspecții din anchetă- detalii din viața de infractor

În cartierul rău famat- individul de 21 de ani- complicele celor două surori la teribila crimă- era știut de toți că s-ar ocupa cu mici infracțiuni. Și nu e prima oară când stă față-n față cu polițiști și procurori. Giani Dinu avea doar 15 ani când a fost complice la tâlhărie. Laolaltă cu alți doi adolescenți dintr-un centru în care erau internați au plecat pe străzi cu gândul să fure telefoane mobile, pe care urmau apoi să le vândă, ca să facă rost de bani.

Au atacat și au fost prinși. La proces- el și-a recunoscut faptele- dar a fost diagnosticat cu tulburare de comportament și a scăpat cu o pedeapsă blândă- fiind inclus obligatoriu într-un program de trei luni de reeducare. Mama lui- cea care i-a sărit în apărare- habar nu are despre trecutul tumultos. Ce-i drept- recunoaște că nu aveau o relație extrem de apropiată.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

- A avut probleme cu legea, a mai făcut închisoare?
- Nu. Nu!”, spune mama bărbatului.

El ar trăi de ceva vreme în concubinaj cu una dintre cele două surori- spun surse judiciare.
Cei trei rămân în arest cel puțin 30 de zile.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si