„O anchetă de amploare are loc în Dâmbovița, unde o bătrână de 88 de ani ar fi murit de frig. Femeia era internată într-un azil de bătrâni, însă cei din conducere aruncă vina către echipajul ambulanței și că femeia ar fi făcut hipotermie în drum spre spital. Colega mea, Adina Iliescu, are mai multe detalii”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Bătrână internată la azil, moartă de hipotermie

„Bună seara, Cristian! Bun găsit tuturor! Bătrâna în vârstă de 88 de ani era internată la centrul de vârstnici din spatele meu din Mereni, județul Dâmbovița. Seara trecută acesteia i s-ar fi făcut rău iar angajații azilului au sunat la 112. La fața locului a ajuns un echipaj de salvare care a preluat-o pe femeie și a dus-o de urgență la spitalul din Târgoviște doar că acolo medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața bătrânei. Doctorii care au preluat-o pe femeie susțin că decesul s-ar fi produs din cauza unui șoc hipotermic și asta pentru că temperatura sa corporală ar fi fost de 28 de grade Celsius. Șeful azilului spune însă că femeia nu ar fi putut muri de frig în clădire și susține că ambulanțierii nu ar fi dat drumul la căldură. Este contrazis însă de echipajul de ambulanță care susține că pe o distanță atât de scurtă nu se poate intra într-un șoc hipotermic.

Autoritățile au demarat o anchetă în acest caz și a fost deschis și un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și neglijență în serviciu”, a transmis Adina Iliescu, reporterul Știrilor Kanal D.

Citește și: VIDEO- Au apărut imagini cu ultimele clipe din viața Sharei, adolescenta de 16 ani decedată în Piatra Neamț

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si