Flăcările violente s-au extins cu repeziciune, iar misiunea salvatorilor a fost una foarte complicată în urma tragediei de la Ferma Dacilor. O Echipă de criminaliști a fost trimisă la locul incendiului pentru a sprijini această anchetă. Mai multe ne spune însă colega mea, Adina Iliescu. Adina, bună seara, te ascultăm, a transmis Silvia Ioniță.

Anchetă în urma tragediei

Bună seara, Silvia.

Bun găsit, tuturor! Primul strigăt de ajutor a venit dimineață la 05:45 de minute, atunci când a fost dat și apelul la 112, momentul în care salvatorii și-au dat seama ce se întâmplă cu adevărat, au activat de urgență planul roșu de intervenție. Focul s-a extins atât de repede încât oamenii ce se aflau cazați la etajul pensiunii nu au mai avut nicio șansă. Am stat de vorbă cu martorii de la tragedie care spuneau că doar printr-o minune restul s-au autoevacuat.

Patronul, soția, dar și doi copii ai lor sunt în viață datorită faptului că femeia s-a trezit și a simțit miros de fum, însă pentru băiatul lor de doar nouă ani nu s-a mai putut face nimic. Clădirea pensiunii era din lemn, un material ușor inflamabil și a luat foc imediat și vă imaginați cât de grav a fost, din moment ce vorbim despre o suprafață afectată de peste o mie de metri pătrați.

Salvatorilor le-a luat mai bine de trei ore până să extragă primele victime, iar incendiul a fost lichidat după abia șapte ore deocamdată acestea au fost informațiile, a transmis Adina Iliescu.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: „Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Filmul tragediei din Prahova. Incendiul de la cabană a ucis 4 adulți și un copil


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si