Close sidebar
Close sidebar

VIDEO: Anchetă la Metrorex! Un tren a fost surprins circulând cu ușile deschise: „Siguranță și încredere”

Mai mulți călători au filmat momentul în care un tren de metrou a circulat cu ușile deschise. Vagonul a fost identificat şi retras din circulaţie.

Stefania Pavel,

Imagine cu metroul care circulă cu ușile deschise.

[Sursa foto: Captură ecran TikTok]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un incident teribil a avut loc la metrou! O garnitură de metrou a fost filmată în timp ce merge cu uşile deschise, iar imaginile au ajuns în scurt timp să facă înconjurul internetului.

În tot acest timp, pasagerii care se aflau în metrou erau într-un adevărat pericol. "Metrorex, siguranţă şi încredere", este mesajul care e scris chiar în videoclipul publicat pe TikTok, care a stârnit numeroase reacții.

@nicoaraioana12 #metrou #bucurestiromania🇷🇴 #fyp #siguranta #incredere ♬ original sound- ✧゚・*nonaestheticperson*・゚✧- justkeeraaa!

Cum a comentat compania acest incident?

Compania Metrorex a afirmat că a deschis o investigație tehnică, după ce apărute în mediul online.

Mai mult, conducerea a transmis că retras din circulație vagonul cu pricina. Nu în ultimul rând, membrii echipei de conducere a trenului urmează să dea explicații pentru a clarifica circumstanțele în care a avut loc această situație periculoasă, care se putea termina tragic.

"În urma recentului eveniment în care un tren de metrou a circulat cu ușile deschise, Metrorex a inițiat o investigație tehnică, prin care a fost identificat trenul, inclusiv vagonul și ușa în cauza, acesta fiind retras din circulație pentru descărcarea memoriei înregistrate și analiză. 

În paralel, membrii echipei de conducere a trenului urmează să dea explicații pentru a clarifica circumstanțele situației. În concluzie, echipa noastră de specialiști lucrează pentru a evalua toți factorii care au contribuit la această situație și pentru a identifica eventualele deficiențe în procedurile sau echipamentele noastre", au transmis, joi, reprezentanţii Metrorex.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Imagine cu metroul care circulă cu ușile deschise.

[Sursa foto: Captură ecran TikTok]

Citește și: Un polițist a fost împușcat mortal în timpul unei intervenții. Colegul său se luptă pentru viața lui, pe patul de spital

Transportul cu metroul ar putea fi blocat joi

Angajații de la metrou au decis să protesteze joi la Guvern. Cu această ocazie, sindicaliștii amenință că există un risc major de blocare a transportului public subteran din București. 

Imagine cu metroul care circulă cu ușile deschise.

[Sursa foto: Captură ecran TikTok]

Citește și: Angajații de la metrou ies în stradă! Transportul subteran riscă să fie blocat

Ei vor salarii mai mari, așa cum prevede noul Contract Colectiv de Muncă. Dacă nu vor primi ceea ce vor, angajații spun că vor continua protestele, spre disperarea bucureștenilor care depind de transportul cu metroul.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI