Este vremea colindelor, a brazilor împodobiți și a meselor îmbelșugate pe lângă care se strâng toți cei dragi sufletului. În această zi sfântă, batem la ușa unei vedete pentru care Sărbătorile arată special. Vă invităm în locuința Andreei Marin, unde magia Crăciunului este la ea acasă. Imaginile sunt de poveste, a transmis Cristina Dorobanțu.

Andreea Marin, Crăciunul ca un basm

"Simt nevoia ca povestea să însoțească fiecare zi a vieții mele, că atât mai mult de sărbători, mai ales că sunt născută în luna lui decembrie, chiar înainte de Crăciun...

această sărbătoare îmi amintește de copilărie, de prea plinul din suflet, de oamenii dragi ce sunt îngeri", a declarat Andreea Marin.

Pentru Andreea Marin, Crăciunul este mai mult decât o sărbătoare creștină. Este bucurie, emoție, liniște. Este momentul în care fosta prezentatoare de televiziune redevine copil și se bucură de poveștile copilăriei. Locuința ei se transformă într-un tărâm de poveste, unde fiecare zonă a casei spune un alt basm. 4 brazi diferiți și infinite decorațiuni tematice creionează imaginile unei adevărate cărți cu povești.

"Îngerașul, îngerii în general pentru că prea mulți oameni dragi mei sunt îngeri și mă gândesc adesea la lumea de sus... mă duce cu gândul la ideea că viață poate fi roz, dacă noi facem din fiecare zi o sărbătoare, cu ce putem, cu cât avem în suflet, nu în buzunare. Aici este un fotoliu unde mă așez cu șosete groase și cu un pulovăr împletit și cu o carte în mână, cu un ceai alături și stau lângă foc și e o mare placere

și să ascult muzica de Crăciun", a declarat Andreea Marin.

Când basmul copilăriei se transformă într-o poveste stilizată, Andreea schimbă decorul și pășește într-un infinit alb. Zona în care tradiția se întâlnește cu creativitatea.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem- wowbiz.ro

"Ne-am așezat într-un cadru de poveste. Mă simt că o regina a gheții. Este locul preferat pentru că este unul dintre studiourile mele de filmare și este o plăcere când în aceasta perioada a anului îmbin utilul cu plăcutul... Pomul acesta este decorat cu elemente de la polul nord, în culori mai reci, iți induce starea aia de iarna năpraznică, de frig. Dacă avem nevoie de căldură, avem șemineul aici. Al doilea, da cumva șemineul este lait motiv pentru mine, îmi face plăcere această idee de căldură și ea vine de la foc de la vreascuri și de la suflete noastre... Cred că cea mai fericită parte a anului. Asta și pentru că noi suntem născute iarna, eu și fiica mea... Cea mai mare tentație culinară atunci când vine vorba de sărbătorile de iarnă, plăcintele cu brânză, poale în brâu făcute la cuptor", a declarat Andreea Marin.

În povestea de Crăciun a Andreei, elementul surpriză este natura. Într-una dintre zonele casei, bradul tematic pare desprins din povești: este decorat tradițional și vine însoțit de sunetele și personajele unei păduri fermecate.

"Aici chiar este o atmosferă specială. Se aude ciripitul păsărelelor, avem bradul, pisicuțele sunt curioase dacă au venit musafiri, dacă moșul a lăsat ceva cadouri, cățeii sunt încă afară pentru că nu este extrem de frig, dar și ei fac plimbări pe aici, pe lângă brad, câteodată căutând cadourile.

Acesta este un brad clasic, alb și roșu, cu tot felul de decorațiuni de lemn, cum erau odinioară. La baza bradul avem doua avioane care aduc cadouri. Crăciun fericit și vouă la fel dragilor. Să aveți inima plină și pe cei dragi cât mai aproape de voi", a declarat Andreea Marin.

Citeste si: Gheorghe Turda, confesiuni în lacrimi despre soția sa. Ce a învățat de la partenera de viață? „Ca doamna nu a fost o altă femeie.”- kfetele.ro

Citeste si: Temperaturi extreme în România! Meteorologii au emis cod galben și portocaliu pentru vineri și sâmbătă- radioimpuls.ro

Citește și: VIDEO- Ancuța Corlățean, videoclip alături de părinți. Surpriza primită din partea soțului a făcut-o să plângă de fericire


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: