Andreea Sasu, românca renumită pentru prezența strălucitoare în lumea modei din Italia, a împărtășit o veste surprinzătoare: este însărcinată cu faimosul designer Philipp Plein. Cu ocazia zilei ei de naștere, tânăra a fost răsfățată cu un cadou de excepție- un Ferrari de 250.000 de euro, a transmis Cristina Dorobanțu.

Andreea Sasu, însărcinată cu Philipp Plein

Andreea Sasu este în culmea fericirii, căci în curând va aduce pe lume primul ei copil, al patrulea, însă, pentru Philipp Plein.

Fotomodelul, care a mai avut o relație cu designerul și în trecut, se pregătește să devină mamă și se bucură de tot sprijinul din partea iubitul ei.

Andreea Sasu are 34 de ani și este originară din Pașcani. Bruneta a devenit cunoscută în Italia în urma mai multor apariții televizate. Vestea că ea și Philip Plein vor deveni părinți a șocat fanii din întreaga lume, mai ales că nu a trecut mult timp de la anunțul despărțirii celebrului designer de fosta iubită și mama a doi dintre copii săi, Lucia. Philipp Plein mai are și un al treilea fiu, în vârstă de 11 ani, rezultat în urma relaţiei cu Fernanda Rigon. Acesta locuiește împreună cu mama sa, în Brazilia.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

De curând, creatorul de modă i-a făcut cadou româncei, de ziua ei, un bolid de fițe de 250 de mii de euro marca Ferrari. Mândră de noua sa mașină, tânăra a publicat mai multe fotografii pe rețelele de socializare, unde a strâns zeci de mii de aprecieri.

Citește și: VIDEO- Cum ar fi murit Maria, femeia însărcinată în 4 luni, după 24 de ore de la internarea în maternitate? Reacția spitalului unde aceasta și-a găsit sfârșitul


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si