Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Antoni, derapaj verbal în fața lui Criss! Cuvintele lui l-au scos din minți pe Moldo. S-a pornit jihadul între cei doi concurenți din "Casa Iubirii". "Ai văzut cât de josnic e!"

Este război total în "Casa Iubirii" după derapajul verbal al lui Antoni la adresa lui Criss. Moldo i-a sărit în apărare concurentei și nici el nu-și măsoară cuvintele: "Este inconștient omul", spune Moldo.

Sorin Negru,

Antoni și Moldo, la cuțite după jignirile aduse lui Criss

[Sursa foto: Captură KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Scandalul a pornit ieri de la o jignire făcută de Antoni. În timp ce Moldo și Criss își petreceau timpul împreună în casa băietilor, Antoni a aruncat o săgeată spre cei doi: "Poate vine o fata pentru mine. Daca o refuz, esti tu aici!", i-a spus el lui Moldo.

Citește și: VIDEO "E prea mult, trebuie o limită". Kiprianos și-a ieșit din minți în timpul discuției cu Virginia! S-a ridicat de pe canapea și a reacționat imediat. Toți au rămas șocați

Moldo si Criss au fost revoltați din cauza cuvintelor lui Antoni, iar Criss nu-și poate stăpâni lacrimile.

Criss: M-a pus într-o ipostază foarte proastă, foarte urâtă.

Și nu mi se pare normal.
Moldo: Eu te cred și te înțeleg, te-am văzut și ieri că ești deranjată. Și pe mine m-a deranjat treaba aia, e inconștient omu'. El a vrut să mă atace pe mine cu ceva și te-a atacat pe tine.
Criss: Dacă vii în Casa Iubirii și spui că îți place de cineva, înseamnă gata că ești refuzat...

Moldo: Nu ai zis că ești îndrăgostită de el, nu ai zis că e focul vieții tale... L-ai văzut după două, trei zile ce fel de caracter are și cât de josnic e.
Criss: Dar el mă face să cad într-o ipostază foarte proastă.

Antoni: "Nu încerca să pari zmeu!"

Antoni nu regretă nimic din ce a spus, ba mai mult, chiar îl mitraliază din nou pe Moldo.

Citeste si: Ea este Liliana, românca ucisă de iubit în Italia. Totul ar fi pornit de la o ceartă- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Un bărbat s-a trezit pe masa de operație în timp ce medicii îi recoltau inima pentru transplant. „S-a zbătut pe masă”- antena3.ro

"Nu încerca să pari zmeu!", spune el. Acuzațiile curg din toate părțile, iar Moldo îl atacă pe Antoni și în holul dintre casa fetelor și casa băieților, departe de camerele video.

Antoni: Spune aici, nu pe coridor.
Moldo: Ți-o spun din toată inima mea.
Antoni: Nu încerca să mă iei pe mine cu jigniri. Pentru mine, îți zic sincer Moldo, ești (beep). Nu știu de ce mă cobor să port discuții cu tine, tu vii cu jigniri. Nu știu pe cine ai impresionat tu vreodată, vreo femeie. Nu că mă cred eu Alain Delon pe femei, dar...
Moldo: Băi, taci, că vorbești singur!

Patrick îi atenționează să își controleze limbajul.

Criss: ,,Nu am asteptari din partea lui Antoni. Ma asteptam la un moment dat sa zica asta. Nu am fost refuzata de el. De fiecare data a lasat loc de ceva...".

Antoni e ironic in continuare, iar Gagea il pune la zid: ,,Ar fi mers dupa Criss prin toata casa!".

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI