Deși s-au tot despărțit de-a lungul timpului, Antoni este hotărât ca de această dată să nu se mai întoarcă în brațele Rebeccăi.

Atitudinea hotărâtă a concurentului se datorează unor vorbe aruncate de Rebecca, iubita sa. Ce a spus aceasta atât de grav, încât Antoni nu o poate ierta?

Antoni a încheiat relația pe care o avea cu Rebecca. Ce i-a făcut bruneta

Antoni a pus punct relației pe care o are cu Rebecca.

Concurentul a spus că despărțirea este definitivă pentru că nu poate accepta, sub nicio formă, cele rostite de iubita sa.

Antoni, scos din sărite de Rebecca

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Antoni: Nu am vrut să o supăr. Ea mi-a zis că i s-a luat de mine. 

Andreea Mantea: După ce ai zis tu că ți s-a luat de ea.

Antoni: Nu! Am zis că mi s-a luat de discuții. Și a auzit că mi s-a luat de discuții dacă joacă acum așa și spune că nu a auzit nu e adevărat. Am zis că mi s-a luat de discuții și ea a zis: "Mi s-a luat de tine". Și dacă a zis așa și că nici nu se simte bine, am zis să concluzionăm, ceau(...) Nu accept să mi se zică așa ceva(...) Sunt lucruri destul de clare.

Că eu fac ceva greșit și ea nu se simte bine și chiar mai mult a zis că i s-a luat de mine. În concluzie, eu nu accept să mi se zică așa ceva de la persoana de lângă mine și sunt și genul care taie de la rădăcină și nu mai vrea. Una este decizia pe care am luat-o în trecut, când am zis da pe loc, pe moment, și alta e atitudinea mea de acum și cum spun ceea ce vreau să spun acum.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Șoferii care încalcă regulile din Codul Rutier vor fi amendați pe baza imaginilor filmate din elicopter. Ce văd polițiștii pe camere- antena3.ro

Citește și: VIDEO Șoc pentru Patrick după ce a spus că nu o vrea pe Alexandra. Bruneta deține o filmare mai veche cu el: „Interesant”. Despre ce imagini este vorba

Antoni, scos din sărite de Rebecca

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Apoi, ca o ultimă conversație, Rebecca i-a spus lui Antoni o concluzie. Concurenta consideră că sunt toxici împreună și că cel mai bine e să stea singuri. Pentru a nu o lăsa să creadă că este opinia ei, Antoni a dorit să spună că el i-a zis, de fapt, că împreună sunt toxici. Concurentul i-a urat ferm, la revedere.

Rebecca: Nu ne înțelegem și suntem toxici și mai bine stăm singuri.

Antoni: Da, asta am zis eu când am plecat.

Rebecca: Ok.

Antoni: Ceau.

Citește și: VIDEO „Sper că s-au auzit jignirile” Julia și Roberta și-au aruncat cuvinte grele! Iubita lui Sebastian nu s-a mai abținut când a văzut de ce este acuzată


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si