Încă din momentul în care Antoni a intrat în „Casa Iubirii”, Rebecca a pus ochii pe el. Pe parcursul timpului, aceștia s-au mai apropiat, au avut parte de tachinări și o mulțime de teste. Iată însă că, de această dată, Antoni nu s-a mai putut abține și, aflat alături de Rebecca în camera roșie, a sărutat-o cu pasiune.

Citește și: „Nu cred!” Șoc în „Casa iubirii”! Antoni o cheamă pe Virginia în camera roșie, iar Rebecca este neagră de supărare

rebecca casa iubirii, antoni casa iubirii, bogdan casa iubirii, camera rosie

Antoni și Rebecca

[Sursa foto: Captură YouTube]

Sărutul lui Antoni și Rebecca a făcut valuri în „Casa Iubirii”

Sărutul celor doi îndrăgostiți, care ar putea fi cel mai nou cuplu din „Casa Iubirii”, a fost văzut de toți ceilalți concurenți, iar reacțiile nu au întârziat să apară. În timp ce toată casa i-a aplaudat, sentimentele lui Bogdan față de sărutul care s-a lăsat așteptat a fost extrem de diferită.

După ce a văzut scenele extrem de romantice dintre Antoni și Rebecca, Bogdan a rămas fără cuvinte. Tânărul s-a resemnat în ceea ce o privește pe tânăra de care s-a îndrăgostit cu adevărat.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

rebecca casa iubirii, antoni casa iubirii, bogdan casa iubirii, camera rosie

Bogdan

[Sursa foto: Captură YouTube]

Totuși, Robi crede că, chiar dacă Antoni și Rebecca au făcut pași spre un cuplu abia acum, concurenta s-a hotărât de ceva timp care este băiatul pe care îl vrea cu adevărat lângă ea.

Robi „Eln(n.red. Bogdan) nu spune cât de mult s-a atașat de ea. Pune-te în situația asta, să fii îndrăgostit de o fată, pentru că eu sunt convins că o place foarte mult pe Rebecca.”


Bogdan: „M-am atașat destul de mult de ea, dar am realizat și eu, la fel cum a realizat și ea, că nu putem să fim mai mult decât prieteni. Nu vreau să-mi caut scuze sau să mă victimizez.”
Robi: „Bogdan, tu te minți singur! Ea știa deja alegerea ei. Cum a intrat Antoni în casă, tu nu ai mai fost o opțiune pentru ea, crede-mă.”

Citește și: VIDEO Gagea a spus adevărul: "Nu e momentul potrivit". El și Alexandra au stârnit alte controverse, după camera roșie, în Casa iubirii”

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si