„Sunt un om nevinovat. Sută la sută că e ceva la mijloc, dar nu-i problemă asta, asta va decide instanța”, în lacrimi în fața tribunalului, antrenorul de bob susține ferm că e nevinovat. Procurorii spun că Paul Neagu ar fi abuzat trei sportive și le-ar fi manipulat să își vândă trupul unor afaceriști bogați care ofereau sponsorizări lotului de bob.

Ciudat e însă că una dintre tinere s-ar antrena și în prezent cu același antrenor pe care îl acuză: „A treia este antrenată de mine de treisprezece ani și în momentul de față este de două ori vicecampioană a Europei, care este locul cinci în lume și pretinde să ia o medalie. În momentul de față este pusă ca victima.”

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: O tânără a dispărut misterios după o petrecere din Spania. Poliția crede că a fost zdrobită și incinerată din greșeală- antena3.ro

Citeste si: Mesajul Ucrainei pentru nord-coreenii trimiși să lupte de partea lui Putin. ”Mii de soldați ruși au luat decizia corectă”- wowbiz.ro

Magistrații au decis azi să îl cerceteze sub control judiciar, iar antrenorul nu mai poate părăsi România, asta deși locuiește de ani buni în Germania și acolo antrenează mai multe sportive: „Problema mea cea mai mare este sportul.

Familia mă cunoaște foarte bine. Sunt cu soția mea împreună de cincizeci de ani, am doi băieți care sunt antrenori în Germania.” Primele plângeri au fost făcute în două mii douăzeci. În acești patru ani de anchetă, Paul Neagu a fost liber să profeseze și să antreneze lotul național de bob. Abia ieri Federația Națională de Bob și Sanie i-a întrerupt oficial contractul: „Eu am o pensie de 69 de lei în România.
Pensia mea pe lună este de șaizeci și nouă de lei, ca să știți și luați de ce muncesc și la vârsta de șaptezeci și unu de ani.”

Martori în acest dosar de proxenetism sunt fostul primar Radu Mazăre și fratele lui, care îl cunoșteau pe Paul Neagu:  „Pe domnul Mazăre îl durea spatele și a venit la mine în sală să fie tratat, cum vin sute și mii de oameni care au probleme cu sănătatea și vor să ocolească sălile de operații și tratamentele foarte scumpe. Asta fac din 1991, sunt kinetoterapeut. Asta am făcut în Germania, asta fac în România, și nimic mai mult.”

Procurorii i-au chemat pe Radu și Mihai Mazăre la audieri acum două săptămâni și au vrut să afle dacă au avut de-a face cu aceste sportive. „Nu erau genul meu, erau sportive. Aveau un picior gros cât trunchiul meu și știți cu ce fel de fete mă întâlneam”, a spus atunci Radu Mazăre. În dosarul de proxenetism mai e cercetat și un libanez, patron de restaurant din Constanța, care i-ar fi pus la dispoziția lui Paul Neagu diverse cazări pentru sportivele obligate să se prostitueze. Afaceristul e cercetat și el sub control judiciar.

Citeste si: Anunț important pentru elevele și studentele din țară! Noi tichete sociale de la Guvern- kfetele.ro

Citeste si: Cât ar fi plătit fiica milionarului Ioan Crișan pentru a-și ucide tatăl. Laura Crișan a fost arestată. Detalii cutremurătoare din anchetă- radioimpuls.ro

Citeste si: China a creat cel mai puternic magnet din lume, de 800.000 de ori mai puternic decât câmpul magnetic al Pământului- antena3.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si