Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Antrenorul lotului olimpic de bob este acuzat de proxenetism

Ioana Gheorghe, membră a lotului olimpic feminin de bob îl acuză pe antrenorul echipei de acte de violență, hărțuire, intimidare și proxenetism.

Iulian Ciurea,

Antrenorul, băgat în corzi. Acuzații de proxenetism, violență și hărțuire.

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Cu groază își amintește sportiva clipele de coșmar prin care a trecut în ultima deplasare a lotului național de bob, din Letonia. Dupa un antrenament, ea si o colega au rămas singure în camera de hotel, după ce restul fetelor au plecat să sărbătorească o zi de naștere.

Antrenorul Paul Neagu a profitat de acest moment și ar fi tăbărât peste tânără.

---SINCRON IOANA GHEORGHE---

Citeste si: Criss, dezvăluiri surprinzătoare despre sentimentele ei față de Antoni: „Aș simți să mă apropii de el din nou”. Cum reacționează Moldo: „Am fost luat de fraier”- kanald.ro

Citeste si: Fiica lui Ioan Crișan, reținută pentru omor calificat! Cât a plătit pentru atentatul cu bombă?!- wowbiz.ro

Citeste si: Un tânăr a ajuns la Spitalul „Bagdasar Arseni” complet paralizat din cauza unui virus misterios- antena3.ro

Sportiva a strigat-o pe colega ei, iar in acele momente antrenorul și-ar fi potolit apucăturile bolnave. A incercat să caute susținere din partea colegei, însă tânăra s-ar fi prefăcut că nu ar fi auzit nimic din cele întâmplate.

Antrenorul, băgat în corzi. Acuzații de proxenetism, violență și hărțuire

Când a văzut că este singură împotriva antrenorului, Ioana a luat legătura cu iubitul ei și a plecat imediat din hotelul în care se afla delegația României.

Ioana Gheorghe este sportivă de performanță. În trecut a făcut atletism, insă recent s-a reprofilat către bob- in ciuda poveștilor pe care le auzise despre Paul Neagu. Vreme de un an tânăra a fost martoră la mai multe incidente în care au fost implicate colegele din echipă.

Tinerele erau hărțuite cu diverse mesaje obscene, spune ea, iar nu de puține ori antrenorul le-ar fi abuzat.

---SINCRON IOANA GHEORGHE---

Iar acuzațiile nu se opresc aici. Antrenorul ar face parte din cercuri interlope din Constanța, iar fetele pe care le antrenează le-ar fi folosit pentru diverse întâlniri cu oameni cunoscuti, precum Mihai Mazare, fratele fostului primar al Constantei. Concret, Paul Neagu le-ar fi forțat pe tinere- atunci când erau in deplasare- să se imbrace provocator și le-ar fi prezentat afaceristilor drept fetițele lui.

Citeste si: Anunț important pentru elevele și studentele din țară! Noi tichete sociale de la Guvern- kfetele.ro

Citeste si: Cine este și cu ce se ocupă Diana, fiica Deliei Budeanu. Detalii neștiute despre primul copil al regretatei crainice TV- radioimpuls.ro

Citeste si: Un tânăr a ajuns la Spitalul „Bagdasar Arseni” complet paralizat din cauza unui virus misterios- antena3.ro

---SINCRON Christian Toth, logodnic---

Cei de la Federația Română de Bob consideră că antrenorul acuzat de proxenetism ar fi victima unei înscenări

Disperată să iși găsească dreptatea, Ioana s-a adresat prin intermediul unei scrisori tuturor reprezentanților sportului din România. A povestit cu lux de amănunte cele întâmplate și au fost luate primele măsuri.

Pe de o parte, cei din Federația Română de Bob susțin că iau in calcul faptul că totul ar fi o înscenare, însă după intervenția celor de la Comitetul Olimpic si Sportiv Roman, Paul Neagu a fost retras de pe postul de antrenor al lotului olimpic până la finalul verificărilor.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI