Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Pizza, cel mai comandat produs pe toate platformele de livrare, i-a dat idei unui tanar din judetul Cluj.

Catalin a investit 30 000 de euro intr-o bucatarie care prepara pizza si alte mancaruri pentru livrare.
„Ai nevoie de curaj in rest nu este greu si chiar ii sfatuiesc pe cei care au idei sa investeasca, sa isi faca business-uri noi si sa se modeleze cumva pe vremurile in  care traim”, spune un proprietar de pizzerie.

Afacerile cu livrare din domeniul HORECA, preferate de antreprenorii curajoși

Ca sa isi atraga clienti, Catalin a gandit retete cat mai interesante.
„Am incercat sa venim cu ceva nou pe piata, am facut o pizza cu trufe si foita de aur. Suprirnzator comenzile merg foarte bine pentru perioada asta”, spune patronul.
Si sotii Macovei au inceput un business in plina pandemie. Mihai si Steluta lucrau de mult timp la proiectul unei cafenele si in ciuda parerilor negative legate de aceasta perioada, nu au renuntat.


„Ziceau bai da voi deschideti cand toata lumea inchide? Cumva a fost asa... dar nu m-am lasat, am mers inainte, am zis ca asta imi doresc si o facem pana la final”, spune antreprenorul.

Cei mai curajoși antreprenori au deschis afaceri în pandemie, când HORECA e în impas

Cei doi propun cateva sortimente inedite de bauturi, incepand de la cocktailuri pana la cafele cu un gust diferit.


De mai bine de o luna de cand au deschis cafeneaua s-au tot schimbat regulile impuse de autoritati. Acum ofera clientilor totul la pachet.
„E foarte ciudat cu inchis-deschis. Atat pentru noi cat si pentru clientii nostri, saracii sunt bulversati nu mai stiu daca pot intra, nu pot intra, un pic dificil”, spune antreprenorul.
Criza provocata de covid19 a dus la pierderi majore in industria HORECA. De aceea foarte multi proprietari au ales sa isi inchida afacerile.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si