Comenzile ajung în maximum 10 minute!

Din momentul în care comanda a fost plasată în acest depozit se dă startul unei curse contra cronometru. Angajații au la dispoziție 10 minute să pregătească pachetul și să îl ducă la destinație.

Un băiat pune grăbit produsele în coș, în timp ce altul își pregătește bicicleta. Aceasta firmă livrează doar pe o rază de 3 kilometri.

Iar la două săptămâni de la deschidere, a ajuns să aibă câte 40 de comenzi pe zi. Unul dintre clienți este Valentina.

„Sunt o fire foarte... nu-mi place să ies din casă pentru chestii banale. Vreau să le comand și să stau acasă, să fac cu totul altceva”, a spus Valentina pentru Știrile Kanal D. 

Citeste si: VIDEO| Un tânăr care livra mâncare a fost reținut de polițiști chiar în timpul serviciului pentru trafic de droguri de mare risc

Afacerea care promite livrare în doar 10 minute are deja succes. Conceptul este din Germania si a fost adus în țara noastră de Thomas Adam.

Livratorii sunt tot mai solicitați

Livrare rapidă se dorește și în cazul livrării de mâncare gătită. Mulți preferă să plătească în plus la livrare, dar să fie siguri că primesc totul de-a gata și repede!

Citeste si: VIDEO| Roboții livratori de mâncare fac senzație pe străzile din lume

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

„ - Câte comenzi ai livrat ieri?

- 20.

- Și într-o zi obișnuită câte livrai?

- 14-15. ”

Platformele de livrare au înregistrat în ultima lună cu 50% mai multe comenzi decât aceeași perioadă a anului trecut.

Citeste si: La ce oră începe Black Friday România 2021 la Altex, Emag și Flanco

Materialul întreg îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si