Răsfăt SPA de Revelion pentru căței

Sarah Sarrad: „Buna! Bine ați venit la noi. Camera lui Kaya este deja pregatita pentru Revelion dupa cum bine stii. Vai, v-ati si imbracat asa de sarbatori, ce dragut! I-am pregatit camera ei unde o sa aiba parte si ea bineinteles de petrecerea de revelion, nu doar tu, ne distram si noi aici.”

Acum, de sărbători, Kaya va avea parte de servicii VIP.

Sarah Sarrad: „Aici este camera lui Kaya pe care noi i-am rezervat-o special pentru Revelion. A ales, bineînțeles, mama ei. În fiecare din camerele noastre îi așteaptă pe micuți tot felul de surprize, avem gustări delicioase. Toate acestea sunt 100% din ingrediente naturale. Avem bineînțeles apă plată și jucăriile aferente din cameră.”

Citeste si: Când începe școala în ianuarie 2022. Cele mai noi informații oficiale

În hotel sunt 10 camere speciale pentru căței, fiecare decorate în stil diferit, în funcție de preferințele stăpânilor. 

Ritualul spa de ediție limitată din perioada sărbătorilor conține un masaj, o masca facială și o tunsoare potrivită pentru noul an.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Sarah Sarrad:   „Acum Kaya va începe masajul, este un masaj aromă terapeutic, i se aplică un mixt de uleiuri esențiale pe toată suprafață corpului, avem niște puncte trigger care ajută corpul să se relaxeze exact că și la oameni.” 

Kaya are parte și de un masaj la pernuțe ca și de un tratament de hidratare pentru că vremea este rece.

Sarah Sarrad:   „Urmează să i se aplice lui Kaya o mască cu colagen. Este o mască ce se aplică la nivelul fetei . Este pe bază de colagen și extract de afine. Colagenul acționează că o pelicula de hidratare intensă la nivelul pielii fetei care este expusă la vânt, la ploaie.”

Citeste si: Mesaje de Anul Nou 2022. ”Ieri e istorie, mâine e mister, azi e un dar. La mulți ani!”

Sarah Sarrad:   „Noi avem un întreg ritual pentru protejarea și îngrijirea pernutelor , acesta începe cu o infuzie. Infuzăm pernuțele în apă caldă bineînțeles și de dată această avem o infuzie de cireșe și ulei de migdale. ”

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Compoziția din tratamentul pentru lăbuțe conține și ulei de titri care are un efect antibacterian. Apoi, Kaya beneficiază de scrub pe bază de zahăr și miere, cireșe și scorțișoară.

Sarah Sarrad: „Kaya este pregătită să meargă la joacă alături de prietenii ei care o așteaptă sus în hotel , în locul nostru special amenajat și unde va avea parte de multe alte suerprize și petreceri și multe momente distractive tocmai ca să aibă parte de multă distracție, jocuri și gustări delicioase.”

Citeste si: Superstiții legate de Revelionul 2022. Ce să faci și ce trebuie să eviți ca să ai noroc tot anul 2022


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si