„Scene șocante s-au derulat în Sectorul 2 al Capitalei. Turbat de furie, cumnatul unui important lider de sindicat de la CFR a ucis-o cu sălbăticie pe administratora blocului în care locuia cu familia. Individul le-a spus anchetatorilor că o bănuia pe femeia că ar avea legături cu un IFN ce amenința să-l lase fără apartament din pricina unor datorii. Atenție, sunt imagini și detalii care vă pot afecta emoțional”, a transmis Christian Sabbagh.

Administratoră de bloc, ucisă cu sânge rece

„- Ce ai avut cu femeia? De ce ai făcut asta?
- M-a înșelat, mi-a luat casa!”, a spus bărbatul acuzat.

Citește și: VIDEO: Detalii șocante în cazul răfuielii adolescenților din Brăila! Victima, suspectă de legături cu ISIS

Femeia, în vârstă de 56 de ani, a fost ucisă cu sânge rece după o aprigă dispută, chiar în biroul administrație de la parter, povestesc înmărmuriți vecinii. Individul de 57 ani ar fi dat buzna peste ea și ar fi acuzat-o că i-a luat casa. Apoi, turbat de furie, ar fi urcat în locuință să ia un cuțit și ar fi atacat-o ca o bestie.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

După ce a comis asasinatul, bărbatul nu a încercat să fugă, ci a așteptat liniștit polițiștii pe scările blocului, plin de sânge și el. Ce l-a împins la un astfel de gest, nimeni nu-și poate explica.

Se pare că înainte de scenele oribile, bărbatul fusese la o petrecere de la care a dispărut subit, povestește cumnatul lui, liderul de sindicat de la CFR, Rodrigo Maxim.

„Am fost la cununia unuia dintre băieții mei. Și a ieșit afară... A zis că se simte puțin rău. Între timp am ieșit după el, nu am mai găsit mașina... Nu am știut ce s-a întâmplat cu el!”, a explicat Rodrigo Maxim.

Omul s-a împrumut, se pare, la o instituţie financiară nebancară. Din cauza dobânzilor uriașe nu a mai putut plăti datoria și risca să-și piardă apartamentul.
La audieri ar fi spus că o suspecta pe administratora blocului că ar fi avut legături cu respectivul IFN. Cumnatul lui ne mărturisește că ceva i-a povestit și lui.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

„A trăit cu impresia sau o fi fost, nu-mi dau seama, că l-ar fi pus să semneze ceva ca să-i ia casa. Nu am idee!”, a mai spus Rodrigo Maxim.
Însă, vecinii nu ar fi văzut-o pe răposată în stare să facă rău cuiva.

„Era o femeie extraordinară. Toată lumea o regretă. Păcat!”, a mărturisit un vecin.
Ancheta a fost preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul București.

Judecătorii au decis arestarea preventivă a individului care și-a recunoscut fapta.
Pe de altă parte, legiștii care au făcut autopsia cadavrului spun că pe trupul femeii erau 25 de răni care i-au provocat moartea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si