Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Apar noi detalii halucinante în cazul administratorei de bloc ucise! De ce ar fi recurs, de fapt, bărbatul la gestul șocant? „Toată lumea o regretă. Păcat”

O nouă crimă a înfiorat comunitatea. O administartoră de bloc din Capitală a fost ucisă cu sânge rece de un bărbat care locuia în clădire. Motivul pentru care bărbatul a recurs la gestul șocant este de necrezut.

Redactia Stirile Kanal D,

A crezut că-i fură locuința și a ucis-o [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Scene șocante s-au derulat în Sectorul 2 al Capitalei. Turbat de furie, cumnatul unui important lider de sindicat de la CFR a ucis-o cu sălbăticie pe administratora blocului în care locuia cu familia. Individul le-a spus anchetatorilor că o bănuia pe femeia că ar avea legături cu un IFN ce amenința să-l lase fără apartament din pricina unor datorii. Atenție, sunt imagini și detalii care vă pot afecta emoțional”, a transmis Christian Sabbagh.

Administratoră de bloc, ucisă cu sânge rece

„- Ce ai avut cu femeia? De ce ai făcut asta?
- M-a înșelat, mi-a luat casa!”, a spus bărbatul acuzat.

Citește și: VIDEO: Detalii șocante în cazul răfuielii adolescenților din Brăila! Victima, suspectă de legături cu ISIS

Femeia, în vârstă de 56 de ani, a fost ucisă cu sânge rece după o aprigă dispută, chiar în biroul administrație de la parter, povestesc înmărmuriți vecinii. Individul de 57 ani ar fi dat buzna peste ea și ar fi acuzat-o că i-a luat casa. Apoi, turbat de furie, ar fi urcat în locuință să ia un cuțit și ar fi atacat-o ca o bestie.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

După ce a comis asasinatul, bărbatul nu a încercat să fugă, ci a așteptat liniștit polițiștii pe scările blocului, plin de sânge și el. Ce l-a împins la un astfel de gest, nimeni nu-și poate explica.

Se pare că înainte de scenele oribile, bărbatul fusese la o petrecere de la care a dispărut subit, povestește cumnatul lui, liderul de sindicat de la CFR, Rodrigo Maxim.

„Am fost la cununia unuia dintre băieții mei. Și a ieșit afară... A zis că se simte puțin rău. Între timp am ieșit după el, nu am mai găsit mașina... Nu am știut ce s-a întâmplat cu el!”, a explicat Rodrigo Maxim.

Omul s-a împrumut, se pare, la o instituţie financiară nebancară. Din cauza dobânzilor uriașe nu a mai putut plăti datoria și risca să-și piardă apartamentul.


La audieri ar fi spus că o suspecta pe administratora blocului că ar fi avut legături cu respectivul IFN. Cumnatul lui ne mărturisește că ceva i-a povestit și lui.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

„A trăit cu impresia sau o fi fost, nu-mi dau seama, că l-ar fi pus să semneze ceva ca să-i ia casa. Nu am idee!”, a mai spus Rodrigo Maxim.
Însă, vecinii nu ar fi văzut-o pe răposată în stare să facă rău cuiva.

„Era o femeie extraordinară. Toată lumea o regretă. Păcat!”, a mărturisit un vecin.
Ancheta a fost preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul București. Judecătorii au decis arestarea preventivă a individului care și-a recunoscut fapta.
Pe de altă parte, legiștii care au făcut autopsia cadavrului spun că pe trupul femeii erau 25 de răni care i-au provocat moartea.

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI