„Ies la iveală noi detalii în cazul bătrânei din Ilfov care și-ar fi otrăvit întreaga familie. Nepotul femeii, în continuare în stare de șoc, mărturisește că se teme ca bunica diabolică să nu revină acasă și o acuză pe acestea de ritualuri bizare și înspăimântătoare”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Continuă misterul în cazul femeii din Ilfov care și-ar fi otrăvit familia cu mercur: „Sunt terorizat! M-a otrăvit bunică-mea”

„Sunt terorizat! Ce să zic! M-a otrăvit bunică-mea! Ideea e că stătea cu noi, era mama mamei. Cine se gândea că o să mă omoare pe mine cu mercur?”, a mărtusit nepotul femeii.
Sunt vorbele tânărului de 18 ani, care trăiește pe pielea lui un scenariu rupt parcă dintr-un film de groază. Timp de mai multe săptămâni, propria bunica i-a otrăvit întreaga familie.

Citește și: Apar noi informații în cazul soacrei care și-ar fi otrăvit ginerele cu mercur. Femeia ar fi otrăvit chiar și câinele familiei

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

„Mi-a fost rău. Am avut tot felul de simptome. Sunt terorizat! Nu știu cum să îmi revin. Sunt clasa a 12-a, trebuie să învăț pentru BAC”, a mai spus băiatul.
Povestea halucinantă s-a derulat într-un cartier rezidențial din Bragadiru. Cel care a alertat polițiștii a fost chiar tatăl băiatului, adică ginerele femeii în vârstă de 83 de ani. Acesta a fost cel care, în weekend, în urma unei mese în familie, a sunat la 112 după ce a observat niște urme suspecte în farfurie.


Iar din spusele familiei, o greșeală ar fi exclusă și asta pentru că toți s-au simțit rău în repetate rânduri, iar analizele vorbesc de la sine.
Iar din planul diabolic al bătrânei nici câinele nu a scapăt.
„- Ea ne tot amenința, avem și filmare. Am zis că e bătrână. Nu ne așteptam niciodată.
- Cum sunau amenințările?
- Vă omor! Nu prindeți decembrie”, a mai mărturisit nepotul femeii.
În timp ce criminaliștii au deschis o anchetă pentru a descoperi de unde a procurat bătrâna mercur, femeia este acuzată de familie că făcea ritualuri satanice și vrăjitorii.
„Am găsit poza mea, poza lui tata, arși într-o cutie cu lacăt. Am găsit licori, icoane cu Buddha, seringi, toate religiile combinate”, a mai spus tânărul.
„Femeia în vârstă de 83 de ani a fost transportată la spital și s-a făcut ordin de protecție provizoriu. Polițiștii au deschis dosar penal pentru violență și distrugere”, a transmis Andra Ionescu, reporterul Știrilor Kanal D.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si