,,Medicul chirurg care și-a înțepat colegii în sala de operații, în urmă cu 4 ani, este urmărit penal. Fostul sef al secției de chirugie a intrat în vizorul legii pentru purtare abuzivă, după ce mai mulți colegi de breaslă l-au acuzat că le-ar fi adus injurii și i-ar fi agresat fizic, chiar în timpul operației. Mai multe detalii despre actuala situație a doctorului are colega mea, Diana Buzea’, a transmis Cristina Dorobanțu.

Chirurgul agresiv, urmărit penal

,,Este vorba despre chirurgul Sorin Păun, fost șef de secție la spitalul Floreasca din Capitală. Acesta este cercetat penal pentru purtarea abuzivă după o operație efectuată acum patru ani. La acea vreme, șaisprezece medici l-ar fi acuzat că ar fi înțepat intenționat doi colegi în sala de operație cu un instrument pe care îl folosise în operația unui pacient cu hepatita C.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- EXCLUSIV- Chirurg din Capitală, acuzat că și-a atacat colegii cu un instrument folosit la un pacient cu hepatita C. 16 medici au depus plângere la Poliție. „A înţepat, în mod deliberat, într-un acces de furie”

Medicii agresați susțin că au fost supuși unui risc major din punct de vedere medical, iar unul dintre ei a avut nevoie și de îngrijiri medicale.

Nu este singurul incident de acest fel pentru că alți trei rezidenți susțin că tot în timpul unei operații au fost agresați fizic și verbal de același medic. Acesta a fost audiat însă potrivit surselor noastre încă profesează’’.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si