O bucătărie devastată, un dormitor răvășit și toate electrocasnicele dispărute. Așa arată un apartament din centrul orașului Bistrița, după ce un tânăr de 20 de ani- care închiriase locuința pentru 5 zile, a fugit cu tot ce era mai de preț- inclusiv cu centrala care dădea căldură și apă caldă.

Apartament jefuit. Chiriașul de ocazie a furat până și centrala termică

„Tot a luat. În afară de hotă”, spune proprietarul.
Fotografiile cu apartamentul înainte de a fi închiriat dovedesc, acum, proporția dezastrului. Mobila era impecabilă, iar electrocasnicele erau nou-nouțe. Proprietarii au lăsat în dulapuri chiar și un fier de călcat- și acesta, furat de chiriaș. Hotul a carat, pe scara blocului, inclusiv frigiderul, pentru care ar fi avut nevoie de ajutor.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cei doi soți aveau apartamentul scos la închiriat în regim hotelier. Un tânăr din afara orașului a cerut să-l ia, împreună cu iubita lui, însă doar pentru trei zile.

Proprietarul a fost jefuit de toate electrocasnicele din apartament

A achitat suma, apoi a mai vrut să rămână două zile în plus. Le-a plătit și pe acelea, dar apoi proprietarii n-au mai putut da de individ. Așa s-au decis să vină în apartament, unde au avut un șoc.

„De dimineață a venit soțul aici să vadă ce se întâmplă și a găsit dezastrul. A venit poliția, au luat amprentele. Se zice că mai are un dosar penal băiatul.

E și cunoscut de polițiști”, spune soția bărbatului.
Bunurile furate se ridica la 10 mii de lei. Un dosar penal pentru furt calificat este deschis de oamenii legii, iar cand va fi gasit, hotul va fi pus, probabil, sa plateasca prejudiciul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si