Cluj Napoca rămâne unul dintre cele mai scumpe orașe din țară, atunci când vine vorba de prețurile locuințelor. Cererea uriașă pentru apartamente a făcut ca prețurile să explodeze în ultimii ani.

În astfel de condiții tot mai puțini își permit o locuință nouă.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Rusia amenință pe față România. „Moscova ar putea bombarda ținte militare”. Ce țări mai sunt în vizorul Kremlinului- wowbiz.ro

Prețurile locuințelor sunt în continuă creștere, iar accesibile au devenit doar apartamentele mici de până la cincizeci de metri pătrați care costă aproape o sută de mii de euro.

În funcție de tipul creditului, avansul plătit poate să ajungă la 10-15 mii de euro, prea mult pentru cei care au un salariu mediu.

Bucureștiul este pe locul doi atunci când vine vorba de apartamente scumpe.

Prețurile apartamentelor din București variază de la o 1200 de euro pe metru pătrat la 3.000 de euro pe metru pătrat, în funcție de zonă, suprafață și anul de construcție.

Cei care nu își permit să acceseze un credit aleg să plătească, chirii care uneori sunt aproape la fel de scumpe ca și ratele.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si