Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Apelul disperat al unui pensionar în scaun cu rotile, aflat la capătul puterilor: „Măriți pensia sau dați-mi piciorul înapoi ca să mă pot descurca”

Un bărbat în vârstă, ieșit la pensie, a ajuns la capătul puterilor. Bătrânul se descurcă de pe o zi pe alta, iar autoritățile parcă l-au șters de pe fața pământului. Iată ce detalii tulburătoare a scos pensionarul la iveală!

Ana-Maria Costea,

VIDEO - Apelul disperat al unui pensionar în scaun cu rotile, aflat la capătul puterilor: „Măriți pensia sau dați-mi piciorul înapoi ca să mă pot descurca”

[Sursa foto: Facebook Vacariu Gina]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Matei Radu este un pensionar în scaun cu rotile, care a venit de la Bacău la București  cu trenul, pentru a lua parte la „Marșul Anti-Sărăcie”. 

Printre lacrimi, bătrânul ieșit la pensie ține să le adreseze un mesaj cu adevărat sfâșietor celor aflați la putere.

Citeste si: Ionuț Stroe, despre creșterea pensiilor: „Trebuie să existe o corelare între rata inflaţiei şi creşterea pensiilor”

„Mănânc doar mămăligă cu ceapă"

Matei Radu este unul dintre pensionarii pe care statul român îi „bagă la întuneric”, ignorându-le complet nevoile și problemele ce apar zi de zi. Totuși, el încă nu și-a pierdut speranța.

În videoclipul atașat se observă cum, chiar dacă bărbatul are piciorul amputat și se află într-un scaun cu rotile, acesta a făcut eforturi mărețe pentru a veni la București și a protestat la „Marșul Anti-Sărăcie”, alături de alți români care sunt profund nemulțumiți de modul în care sunt tratați și își cer drepturile.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Pensionarul a mărturisit că mănâncă doar mămăligă cu ceapă”.

Radu Matei a fost miner toată viaţa. El a întâmpinat probleme de-a lungul vieții, iar una dintre ele i-a afectat piciorul și de când s-a întâmplat nefericitul eveniment, nu a mai putut munci.

În prezent trăiește cu 395 de lei pe lună și din posibilitățile sale limitate și chiar aproape inexistente, bătrânul a ales să își cumpere un bilet de tren și să își ceară drepturile în fața Guvernului. El își dorește o pensie din care să poată trăi decent.

Citeste si: Protest anti-sărăcie în fața Guvernului. Sindicatele cer salarii mai mari și facturi mai mici

„Măriți pensia sau daţi-mi piciorul înapoi ca să mă pot descurca"

Matei Radu nu este un simplu bărbat în vârstă ieșit la pensie, ci este vocea a mii de români  îngenunchiați de datorii, foamete și condiții mizere de trai. 

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

„Este greu! Acasă arde doar un bec şi a venit factura 320 de lei. Să îmi mărească pensia sau să îmi dea piciorul înapoi ca să mă pot descurca. Este foarte greu. Mai am doar 30 de lei până la sfârşitul lunii", a menționat printre lacrimi bătrânul.

Citeste si: Marșul anti-săcăciei: Oamenii cer pensii și salarii mai mari

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI