Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Aproape de tragedie, la Iași! Un autobuz implicat într-un accident. Cinci călători au fost răniți

Un accident grav s-a petrecut în Iași, unde a fost implicat și un autobuz. În urma imapactului, cinci persoane au fost rănite.

Redactia Stirile Kanal D,

Autobuz implicat în accident. Cinci călători răniți [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol

„Un șofer din Iași a fost la un pas să provoace o tragedie, în centrul orașului, după ce a tăiat calea cu mașina pe care o conducea unui autobuz plin de călători.
Cu gândul să evite automobilul care i-a apărut în față, șoferul autobuzului a tras de volan și a lovit un stâlp de pe marginea drumului. Impactul a fost puternic, iar cinci călători din autobuz au fost răniți. Martorii au sunat imediat la 112 și mai multe echipaje medicale au venit în ajutor. Patru dintre pasagerii răniți au ajuns la spital. Oamenii legii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Cei doi șoferi au fost testați cu etilotestul și niciunul nu consumase alcool”, a transmis Cristina Dorobanțu.

Citește și: VIDEO- De ce înjură adolescenții? „Uneori ești frustrat si nu prea știi cum s-o scoți din tine”

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI