„Șoferul unei autospeciale de pompieri și-a pus în pericol colegii, după ce a traversat o cale ferată în viteză, fără să se asigure. Salvatorii interveneau la un incendiu în Câmpia Turzii, și doar un miracol a făcut ca trenul să frâneze la timp și să evite impactul. Șoferul a fost suspendat, este acum cercetat disciplinar și va fi supus unei evaluări psihologice”, a transmis Christian Sabbagh.

La un pas să fie izbiți de tren

Impactul dintre trenul de călători și autospeciala Detașamentului de Pompieri Turda a fost evitat ca prin miracol, după ce conductorul trenului a reușit să reducă viteza garniturii. Pompierii se grăbeau să ajungă în Câmpia Turzii pentru a lichida flăcările care au cuprins o casă, însă șoferul a traversat linia ferată fără să se asigure și a pus pe toată lumea în pericol.
Cel care a surprins incidentul a crezut că va fi martorul unei tragedii.

Citește și: Tragedie în Botoșani! Un bătrân a ars în propria casă, făcută scum. De la ce a pornit incendiul?

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Imaginile au fost încărcate pe rețelele de socializare și s-au viralizat. Au ajuns și în atenția conducerii ISU Cluj.
„În urma vizualizării imaginilor, unitatea noastră a demarat în regim de urgență cercetarea disciplinară care se impune, pentru analizarea celor întâmplate și tragerea la răspundere a celor care se fac vinovați de această situație, prin care a fost pusă în pericol viața echipajului din autospeciala de intervenție și a pasagerilor din tren”, a transmis ISU Cluj.


Șoferul autospecialei de intervenție a fost suspendat temporar. Este cercetat disciplinar și urmează să fie supus unei evaluări psihologice.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si