O tânără a ajuns la capătul puterilor după ce- mânată de dorința de a arăta ca în reviste- a recurs la o procedură chirurgicală sensibilă ca să-și rotunjească posteriorul. În urmă cu trei ani- medicul care a operat-o i-a injectat ser hidrofil- așa numita procedură aqua-filling- iar de atunci numai cu probleme se confruntă.

„Iniţial, am crezut că durerile sunt normale, după intervenţie, după care au început să fie mult mai persistente, în mod special, pe partea stângă.
Mi-a spus că nu este nimic, totul este în regulă, ia un antiinflamator. Au trecut 3 ani şi jumătate. Încă am dureri și am plătit 4800 de euro”, spune o pacientă.

Tinere cu probleme grave după aquafilling

Tânăra e hotărâtă să-și facă dreptate- iar după ce a fost la Institutul de Medicină Legală a depus o plângere penală la poliție.

„A scris suspect atingere nerv sciatic, cu inviliditate pe viaţă!
07:33 Doamna de la medicină legală m-a sfătuit să merg să fac ceva, să văd dacă se poate rezolva problema, să fac o intervenţie pentru nervul sciatic.
Nu doar că am probleme şi mă doare, dar şi estetic este no comment”, povestește victima.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Totodată- spune că s-a documentat mai bine în acești ani și că substanța ce i-a fost injectată ar fi una interzisă...

Prima femeie din România care a recus la aquafiling este Loredana Chivu.

Doar că acum- și ea trece prin aceeași dramă și a depus plângere penală.

Medic estetician: În multe țări aquafilling-ul este interzis prin lege

Un medic estetician spune că în astfel de cazuri se folosesc substanțe sintetice care sunt extrem de periculoase....

„Sunt mai multe ţări în care este interzis prin lege. La mine au apelat câteva paciente în ultima perioadă să scoatem substanța. La o fată s-a infectat din senin, a început să se umfle, a făcut febră de câteva zile! Când am făcut incizia, a început să curgă afară substanța folosită la aquafilling. O parte am trimis la analize și s-a dovedit a fi infectat!
Eu am văzut în nişte RMN-uri în care a fost injectat la nivelul feselor, iar aquafilling-ul, în ziua de astăzi, este la nivelul piciorului. Sau la alta la care pur şi simplu s-a urcat la nivelul coloanei!”, explică medicul estetician Moti Yair Levy.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

Grav e că sunt multe tinere care se confruntă cu probleme de sănătate extrem de grave... Deja- la Serviciul de Ingestigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Capitalei au fost înregistrate 3 dosare penale ce vizează infracţiunea de malpraxis cu aqua-filling.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si