Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Armin Nicoară și experiența sa pe „Insula de 1 milion”. „Filip a fost alături de mine din toate punctele de vedere”

Armin Nicoară a părăsit sâmbătă competiția „Insula de 1 milion”, însă, astăzi a venit în platoul Știrilor Kanal D pentru a vorbi despre experiența sa de neuitat în Republica Dominicană.

Redactia Stirile Kanal D,

Armin Nicoară și experiența sa pe „Insula de 1 milion” [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Armin Nicoară a părăsit sâmbătă competiția Insula de 1 milion, reality show-ul de aventură care cucerește tot mai mulți fani, la Kanal D. Artistul și-a atras simpatia concurenților de pe insulă și nu a pierdut niciun moment din a-i bucura pe ceilalți, în ciuda dificultăților uriașe din jungla dominicană. Mai multe despre aventura sa în cel mai amplu experiment televizat ne spune chiar Armin Nicoară, pe care îl avem alături de noi, în platoul Știrilor Kanal D”, a transmis Cristina Dorobanțu.

Armin Nicoară și experiența sa pe „Insula de 1 milion” 

Cristina Dorobanțu: Ai fi putut să fi salvat și, totuși, ai fost eliminat.

Armin Nicoară: Da, într-adevăr, aș fi putut să fiu salvat doar că concurenții și-au dat seama ce este cel mai bine pentru mine. Pentru că toți mi au spus: Armin, poate se găsește cineva să te salveze, doar că tu mai ai un alt drum acasă și cred că s-a văzut la televizor, mi-am dorit foarte mult să ajung acasă, la soția mea, să ne îndeplinim visul, să facem un copil și eu cred că toți de acolo de pe insulă au ținut cu Claudia pentru că Claudia acasă a zis: să nu cumva să te plimbi, să
stai mai mult de câteva săptămâni pe insulă, te las, te duci, îți faci viața, te distrezi, concurezi, dar să pleci acasă. Și uite că am revenit printre voi.

Cristina Dorobanțu: Și totuși, acolo s-au legat prietenii pe viață.

Armin Nicoară: Prietenii pe viață, bine spuneți, pentru că am întâlnit niște oameni minunați și aceia sunt, vreau să-i spun din tot sufletul: Alex Filip și Jaguaru.

Vreau să vă spun că Filip a fost alături de mine din toate punctele de vedere. A avut grijă de mine și cu sănătatea și să mănânc. Vreau să vă spun că a început ploaia la un moment dat de ne-a făcut varză. El a fost primul: să-l acoperim pe Armin, să avem grijă de el să nu cumva să răcească. Cu toate că noi, la început în primele zile când nu am avut adăpostul, eu am dormit pe masă.
Săracul Filip s-a culcat undeva pe jos, nici nu avea loc acolo pe câteva lemne. El cu Jaguaru încerca tot timpul să aibă grijă de mine.

Citește și: Filip este sudicul care a cedat brățara și “viața” unei nordice; Au fost emoții puternice aseară la “Insula de 1 milion”; Filip a părăsit competiția, după ce a salvat-o pe Nicoleta

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Cristina Dorobanțu: Cum vezi tu conflictele din tabăra sudicilor?

Armin Nicoară:  Tabăra sudicilor, tabăra noastră. Într-adevăr, s-au făcut câteva echipe acolo, la noi, în tabăra sudicilor. După cum s-a văzut am fost eu, Filip, Jaguaru, Micuțu, Giani, Floricuța și acum s-a mai făcut o echipă.  Eu nu o văd prea bine pentru că cine a început aici pe insulă să bage un pic bățul eu cred că au fost vesticii, pentru că au început cu niște strategii care nu cred că își aveau rostul în acest experiment social. Eu mi-aș fi dorit să fim acolo ca o familie, să o concurăm fiecare acolo așa cât puteam, cum puteam, dar ei nu. Ei cred că au văzut o doar pe luptă. Când ei au băgat câteva mici minciuni în tabăra noastră deja a devenit un haos total.

Cristina Dorobanțu: Aseară Filip a cedat brățara. Cum vezi tu gestul lui?

Armin Nicoară: Gestul lui e de milioane pentru că este și Insula de 1 milion și el un om de milioane. Bineînțeles că ce a primit a oferit. Pentru că și el de două ori la rând, dacă nu greșesc, a primit brățară, a fost salvat și cred eu când a văzut-o pe Nicoleta, dacă nu greșesc, că suferă atât de tare și că își dorește să rămână pe insulă cred că Filip a avut un suflet mare și a salvat-o.

Cristina Dorobanțu: Cum a reacționat soția ta, Claudia, când ai revenit în țară?

Armin Nicoară: Vreau să vă spun că de prima când ne-am văzut am început să plângem amândoi. Eu am vrut să-i fac o surpriză, bineînțeles, am vrut să mă duc direct acasă, dar nu am mai avut răbdare.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Cristina Dorobanțu: Armin, pe scurt, ce ai învățat din această experiență?

Armin Nicoară: În primul rând să apreciem ce avem acasă pentru că vreau să vă spun că imediat după ce am părăsit insula, la primul mic dejun pe care l-am avut, am început să plâng când am văzut ce am în farfurie. Îți dai seama că acolo n-am avut mâncare, nu am avut adăpost, nimic, zero, zero din toate punctele de vedere”.

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI