„Armistițiul anunțat de Hamas a fost amânat din motive necunoscute. De altfel, Israelul a confirmat doar semnarea acordului, nu și momentul în care va intra în vigoare. Potrivit Hamas, focul trebuia să înceteze în această dimineață la ora 10, dar, noile informații arată că armistițiul temporar va începe mâine. Între timp, armata israeliană a ajuns în tunelul de sub spitalul Al Shifa, iar directorul acestuia a fost arestat pentru că a mințit”, a transmis Silvia Ioniță, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Armistițiul Hamas, amânat

La aproape 50 de zile de la începerea conflictului dintre Hamas și Israel, soldații Tel Aviv-ului au ajuns în catacombele de sub spitalul Al-Shifa.
Evreii susțin că totul a fost făcut cu aprobarea tacită a conducerii spitalului Al-Shifa, care, la un moment dat, nega existența oricărui tunel. Drept urmare, directorul unității medicale a fost arestat. Tel Aviv-ul este convins că acesta era un colaborator al Hamas.

Citește și: VIDEO- Armistițiul temporar între Israel și Hamas: Israelul va înceta atacurile asupra Fâșiei Gaza timp de patru zile, pentru ca ostaticii să fie eliberați

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Pentru că armistițiul a fost amânat, luptele au continuat în Gaza. La fel și bombardamentele. Care au avut loc și în taberele de refugiați, adică exact acolo unde palestinienii au fost forțați să se retragă. Ambulanțele aduceau răniți fără încetare din zonele lovite de bombe.
În Khan Younis, mai multe case au fost rase de loviturile lansate de israelieni din avioanele de vânătoare.
În același oraș, peste o sută de trupuri neînsuflețite aduse din nordul Gazei au fost îngropate laolaltă.


Aproape două milioane de palestinieni au fost forțați să își părăsească locuințele de la începutul conflictului dintre Hamas și Israel.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: