Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Arta ajunge și în ring! Frații Stoica și-au deschis o nouă academie de sport

Sportul de contact devine tot mai tentant pentru vedetele autohtone. Însă, pentru cei mai mulți dintre ei, important este instructorul. Sub îndrumarea fraților Stoica, aproape că nu exista artist care să refuze antrenamentele.

Redactia Stirile Kanal D,

Arta ajunge și în ring [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Chiar și Nicoleta Nucă sau Alex Velea au luat o pauza de la înregistrări ca să poposească în noua academie de sport a celor doi campioni ”, a transmis Cristina Dorobanțu.

Noua academie de sport a fraților Stoica

Frații Stoica și-au văzut visul împlinit. Cei doi campioni au lansat cea mai mare sală de kickboxing și MMA, moment în care vedetele autohtone au putut să se bucure de adevărate demonstrații de forță. Nicoleta Nuca ia în serios provocarea și se gândește chiar să înceapă antrenamentele pentru un sport de contact.
„Există și beneficiul că la nivel fizic corpul se transformă, este un efort destul de mare în timpul luptelor așa că fete, băieți, chiar recomand.

Recomand combinatul de tipuri de antrenament că așa nu-i dai nici creierului și nici corpului timp să se obișnuiască și să se plafoneze”, a spus Nicoleta Nucă.
Chiar și Alex Velea recunoaște că a cochetat cu acest sport în vremea adolescenței.

Citește și: VIDEO- Goblenul cu diamante, o activitate de relaxare. Cum ne putem transforma peste noapte în mici artiști

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

„- Te-ai băga la un astfel de sport? Ai face?

- Mi-ar plăcea dar cred că e un pic mai târziu să mă apuc la vârstă mea, dar îmi plac sporturile de contact, doar că eu am îmbrățișat cariera asta unde am început la o vârstă foarte fragedă.

Am făcut și eu arte marțiale când eram copil, dar concomitent cu începerea lor am început și muzica, am ales muzica”, a spus Alex Velea.
Printre prietenii celor doi frați se numără si stomatologul Alin Gabor, care s-ar bucura sa își vadă micuțul de nici 2 ani cum calcă pe urmele campionilor.
Însă, pentru cei care își doresc să facă performanță în domeniu, experiența și energia fraților Stoica este mai mult decât binevenită.
Cei doi frați sunt nerăbdători să împărtășească din cunoștințele lor tuturor celor interesați, mai ales că au primit până acum nenumărate cereri.
„Sportivii care sunt dornici să activeze în sportul acesta. N mesaje în care îmi cer sfaturi. Chiar și acum când deschidem sala nouă îmi spuneau când deschideți că vrem și noi să ne antrenăm. Văd dorință aceasta de a practica kickboxing și asta mă bucură”, a spus Bogdan Stoica.
După ce și-au dedicat întreaga viață sportului, Andrei și Bogdan Stoica au decis că este momentul să îi sprijine pe tinerii ce vor să le calce pe urme. Privesc în urmă cu nostalgie, dar mai ales cu mândrie.
„Avem atât de multe medalii, cupe, centuri, că nici nu mai știam de ele. De fapt, înseamnă muncă, sacrificii, lacrimi, sânge”, a spus Andrei Stoica.
Performanța cere sacrificii, dar cei doi campioni nu regretă nicio etapă a vieții lor, căci din fiecare au avut câte ceva de învățat.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI