Un cântăreț de muzică populară a ajuns în spatele gratiilor după ce ar fi violat doi minori. Interpretul i-ar fi ademenit pe cei doi adolescenți la el acasă după ce le-a promis că le va preda cursuri de canto, iar acolo i-a abuzat sexual. Când i-au bătut polițiștii la ușă, individul s-a baricadat în casă, iar oamenii legii au fost nevoiți să îi spargă ușa. Vă avertizez, urmează informații cu un puternic impact emoțional, a

transmis Cristian Sabbagh.

Artist suspectat de pedofilie

Aurică Totolici este unul dintre cei mai proeminenți cântăreți de muzică populară din Galați. De la începutul acestui an, bărbatul s-a pensionat de la ansamblul din care făcea parte, însă a continuat să ofere lecții de canto. Doi dintre elevii săi, în vârstă de 14 și 16 ani, au trăit clipe de coșmar în cadrul meditațiilor. Cântărețul i-ar fi ademenit în casă, le-ar fi spus că sunt precum niște diamante neșlefuite și le-a promis că îi va transforma în artiști celebri. Imediat ce au ajuns între patru pereți, cei doi băieți ar fi fost abuzați sexual de profesorul lor.

Printre copiii abuzați ar fi și un alt adolescent de 15 ani, care este chiar finul cântărețului. Cu toate că băiatul s-a plâns, nimeni nu l-ar fi crezut acasă. Procurorii l-au audiat ieri și pe el.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Ultimele mesaje ale Dianei, înainte să fie ucisă cu toporul de soțul ei! Ce a făcut fix în ziua tragediei- wowbiz.ro

După ce au pus toate probele cap la cap, procurorii și polițiștii au mers la locuința cântărețului să îl invite la audieri. Imediat ce a dat cu ochii de oamenii legii, Totolici a devenit agresiv. Le-ar fi trântit ușa în nas, iar polițiștii au fost nevoiți să descindă în forță. Vecinii au fost șocați când au aflat ce preocupări avea cântărețul.

Bărbatul a fost inițiat reținut pentru 24 de ore, apoi a fost dus în fața judecătorilor care au decis să-l aresteze pentru cel puțin 30 de zile.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si