Violența domestică și alcoolul fac o nouă victimă în județul Sălaj. O femeia a murit după ce soțul ar fi aruncat-o pe fereastră, imediat după petrecerea de botez la care au participat împreună. Suspectul își pierdea des cumpătul atunci când consuma alcool și era violent inclusiv cu fiicele sale. Bărbatul a fost audiat timp de 16 ore și se pare că nu-și recunoaște fapta. Vă avertizez, urmează informații cu un puternic impact emoțional!, a

transmis Cristian Sabbagh.

Aruncată pe geam de soțul agresiv

Cei doi soți au participat ieri la botezul nepoatei. Locuiau în afara orașului, dar au rămas peste noapte în apartamentul unei rude.

Echipajul de Terapie Intensivă Mobilă a fost solicitat să intervină pentru a acorda îngrijiri medicale unei persoane de sex feminin găsită în fața unui imobil. Pacienta se afla în stop cardiorespirator, a declarat Lucian Andrei Jacodi, purtător de cuvânt ISU Sălaj.

Din păcate, manevrele de resuscitare nu au avut rezultat.

Suspectul este acuzat de omor calificat împotriva unui membru al familiei, iar pedeapsa poate ajunge până 30 de ani de închisoare.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Anterior, între cei doi au mai existat conflicte, agresorul manifestându-se agresiv în repetate rânduri față de soțiile și față de fiicele sale, a declarat Sorin Fonta, procuror.

Aceste abuzuri au fost raportate la poliție și una dintre fete chiar a cerut un ordin de restricție. Dar plângerile au fost retrase ulterior. Bărbatul era cunoscut drept consumator de alcool și devenea violent deseori.

În caz de urgență, apelați numărul Telverde 0800.500.333 destinat victimelor violenței domestice.

Citește și: Serialul „Tărâmuri nelegiuite”, episodul de joi, 4 ianuarie: Veste șoc pentru Davut


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si