Petre Stăncioi, una dintre cele mai căutate persoane din România în ultimele zile, a fost prins. Bărbatul, dat în urmărire generală, a fost găsit și reținut de polițiști în pădurea Iezurei, din apropiere de Târgu Jiu.

Gorjeanul riscă ani grei de închisoare, mai ales că este cercetat pentru mai multe infracțiuni- tentativă de omor calificat, violare de domiciliu, uz de armă.

El l-a împușcat de patru ori pe partenerul fostei sale soții. Din gelozie, spun procurorii.

Petre Stăncioi, pistolarul din Gorj, a fost găsit de polițiști în pădure

Petre Stăncioi a fost surprins de o cameră de supraveghere a unui magazin pe data de 15 iulie, la ora 21:33, pe o stradă din Lelești, județul Gorj. Atacatorul nu era deghizat, dar potrivit imaginilor, era grăbit și privea peste umăr ca și când cineva l-a urmărit.

Bărbatul în vârstă de 52 de ani l-a împușcat pe actualul partener al fostei sale soții. După fapta pe care a făcut-o, în loc să se predea la Poliție, atacatorul a mers în locuința unei rude de unde a furat suma de 3.000 de euro. 

Din localitatea Rugi, unde l-a atacat pe partenerul de cuplu al fostei soții, Petre Stăncioi, a mers în satul Lelești, o distanță de 18 kilometri care poate fi parcursă în aproximativ trei ore

și jumătate.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Scene de coșmar în Genova! Un român a încercat să omoare un conațional. Bărbatul a fost atacat cu un topor

Este cunoscut de autorități după ce în anul 2000 a incendiat mașinile și casele unor polițiști din Târgu Jiu, care la acea vreme încercau să îl ancheteze.

În jurul anului 2015 a spart casele și vilele unor avocați și oameni de afaceri importanți de unde a furat bani, bunuri și bijuterii în valoare de 100.000 de euro. A fost prins și plasat în arest la domiciliu, doar că după trei săptămâni Petre Stăncioi a fugit.

VIDEO | Așa-numitul „pistolar” din Gorj, cel mai căutat om din România, a fost găsit de Poliție. Bărbatul era dat în urmărire generală: „Uite, la plimbare”

VIDEO | Așa-numitul „pistolar” din Gorj, cel mai căutat om din România, a fost găsit de Poliție. Bărbatul era dat în urmărire generală: „Uite, la plimbare”

Ce au transmis autoritățile?

„În urmă cu câteva minute, colegii mei l-au depistat pe bărbatul de 52 de ani, pe marginea râului Jiu, în localitatea componentă Iezureni, din municipiul Târgu Jiu.

În aceste momente bărbatul se află în custodia polițiștilor.Bărbatul va fi condus la audieri, iar după ce procurorul de caz va administra toate probele necesare în această cauză, va dispune și măsurile legale care se impun”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Gorj. 

Când a fost întrebat de autorități ce căuta în locul în care a fost prins, pistolarul din Gorj a răspuns: „Uite, prin pădure, la plimbare”

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Cum vor fi gestionate cazurile de violență în școli? Măsurile propuse de Ministerul Educației

Bărbatul i-a întâmpinat pe polițiști cu zâmbetul pe buze. Scenele par desprinse dintr o comedie.

"Ce făceai aici prin pădure? la plimbare?". "Da, la plimbare", a răspuns pistolarul din Gorj.

El început să râdă când a fost întrebat dacă regretă că l-a împușcat pe iubitul soției sale. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si