Așa tată, așa fiu! Alexandru, fiul cel mare al artistului Dan Bittman, calcă pe urmele tatălui sau. Tânărul este la început de drum în lumea muzicii și își dorește să evolueze până când va atinge performanțele părintelui. Cei doi sunt foarte apropiați iar tânărul artist se bucură de susținere totală din partea familiei, a transmis Cristina Dorobanțu.

Alex Bittman urmează cariera tatălui său

În ultima vreme muzică mi-a ocupat mult din timp. Nu aș vrea să spun că muzică e viață mea, dar e o parte destul de semnificativă din ea, a spus Alexandru Bittman.

Dacă nu îl știți încă, cu siguranță veți tot auzi de el. Alexandru Bittman, fiul cel mare al solistului trupei Holograf, a făcut primii pași în industria muzicii. Iar asta nu de azi, de ieri. Pasiunea pentru notele muzicale a apărut în copilărie.

Undeva pe la 12-13 ani am început să mă interesez eu de ce înseamnă să faci producție, a spus Alexandru Bittman.

Iar ascensiunea lui nu s-a Încheiat. Dimpotrivă, mai are mult înainte, pentru că și ambițiile tânărului sunt uriașe. Pe cât de pasionat este de interpretare, pe atât de fascinat este și de compoziția muzicală.

Îmi place mult compoziția, îmi place și tot ce înseamnă performance partea de concert, de live-uri și se vede, noi făcân concerte întruna, ne poți vedea pe scenă.

E balansată treaba câte un pic din fiecare, a spus Alexandru Bittman.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

La numai 24 de ani, Alexandru încearcă să învețe câte ceva de la toți cei din jurul său. Însă când vine vorba de muzică, cel mai important sfat îl are, fără îndoială, vestitul său tată.

Mereu primesc sfaturi și asta e benefic pentru mine. Chit că sunt mici, chit că sunt mari, lucrurile astea îți dau o perspectiva în ceea ce ți se întâmplă. Dacă nu aș primi sfaturi nu aș fi în punctul asta, a spus Alexandru Bittman.

Este fericit că întreaga familie îi susține deciziile și încearcă să îl ajute cât de mult se poate în cariera sa.

Doar susținerea în sine mă ajută foarte mult. E o extra părere, o părere în plus, care mă ajută să îmi gândesc mai bine deciziile legate de carieră, a spus Alexandru Bittman.

Alexandru este fiul cel mare al solistului Dan Bittman și singurul care a început o carieră muzicală. Fiul cel mic, Mark, în vârstă de 16 ani, împărtășește aceeași pasiune pentru muzică, însă mai are până când va intra pe piață. Mijlociul, Patrick, are 19 ani și a ales un cu totul alt drum: studiază domeniul afacerilor, în Olanda.

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citește și: VIDEO- Cel mai mare bazar caritabil a avut loc în București. Zeci de ambasadori au vândut produse tradiționale pentru o cauză nobilă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: