„Așa zisele vrăjitoare care nu fac altceva decât să îi jecmănească pe cei naivi continuă să facă victime pe bandă rulantă. Una dintre ele a fost săltată din vila de la marginea Capitalei după ce un bărbat pe care l-a înșelat era cât pe ce să și ia zilele. Îi dăduse peste șapte mii de euro, convins că îi va spulbera necazul din căsnicie”,

a spus Christian Sabbagh. 

Pe rețelele de socializare, vrăjitoarea jura că dezleagă farmece și cununii, că alină suferințele în dragoste. Un bărbat care muncește în Italia a crezut-o pe cuvânt. I-a povestit necazul așa zisei vrăjitoare, iar ea a pus rapid diagnosticul: „Sunt anumite blesteme foarte grave pe mine. Este nevoie de anumite ritualuri puternice să se facă, este nevoie de un timp, de bani mulți. Eu am prins încredere în ea și nu mai ascultam pe nimeni. Singura persoană de care ascultam era doar ea.”

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Pământul ar urma să fie lovit în următoarele ore de o furtună geomagnetică. Ce spun oamenii de știință- wowbiz.ro

Nerăbdător să scape de problemele conjugale și să trăiască iubirea ca în filme pe care individă o promite, bărbatul a bătut palma să înceapă ritualurile ce aveau să-l sece de bani: „Prima dată mi s-a spus se facem o deschidere, undeva la vreo două sute de euro, după aceea mi-a zis că este blestemul ăla despre care v-am spus și mi-a cerut după sume mari, în funcție de anumite numere din tarot.

600, 800. Și am zis nu se poate în lei? Că dacă era în lei oarecum nu cred că apelam. Și după am început să dau 600, 700, 1000 de euro.”

În total omul i-a virat în conturi așa zisei tămăduitoare peste 7000 de euro. Evident că nu avea banii puși deoparte, ci s-a împrumutat. Doar că la un moment dat individa nu i-a mai răspuns. Atunci s-a trezit, iar trezirea a fost cruntă: „Am vrut să mă omor din cauza asta. Sunt băgat în datorii și dator și anumite bunuri.”

Bărbatul i-a trimis nenumărate mesaje prin care îi cerea banii înapoi. În cele din urmă a făcut plângere. Așa zisa clarvăzătoare Izabela a fost săltată din vila în care stătea, la marginea Capitalei. Femeia a fost reținută pentru 24 de ore. Judecătorii au decis însă că poate fi cercetată sub control judiciar.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si