Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Asasinatul lui Ioan Crișan: Soacra suspectului și-a vărsat nervii pe jurnaliști, în timp ce vecinii frizerului nu pot să creadă că totul e adevărat: „Și ce dacă e reținut?”

O sută de mii de euro, acesta ar fi fost prețul asasinării, potrivit unor surse din anchetă. Unul dintre cei doi indivizi reținuți i-ar fi fost nu doar complice Laurei Crișan, ci și iubit la acea vreme.

Redactia Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Laura Crișan a tăcut în fața camerelor, cum a tăcut în toți acești trei ani și jumătate. A tăcut și în fața procurorilor din Capitală, care au început să o supună interogatoriului. Laura Crișan n-a vrut să dea nicio explicație în fața acuzațiilor șocante. E considerată creierul atacului în stil mafiot cu bombă în care tatăl ei, afaceristul Ioan Crișan, și-a pierdut viața. Femeia a ieșit de la parchetul general în jurul orei unu noaptea.

Cei doi complici, acuzați că au pus bomba și au detonat-o, n-au fost mai cooperanți cu procurorii. O sută de mii de euro, acesta ar fi fost prețul asasinării, potrivit unor surse din anchetă. Unul dintre cei doi indivizi reținuți i-ar fi fost nu doar complice Laurei Crișan, ci și iubit la acea vreme. Rudele bărbatului s-au revoltat teribil când au văzut camerele de filmat: „Nu știu nimic.

Cum să facă ginerele meu așa ceva? Cum vorbiți așa ceva? Și ce dacă e reținut?”

Citeste si: Criss, dezvăluiri surprinzătoare despre sentimentele ei față de Antoni: „Aș simți să mă apropii de el din nou”. Cum reacționează Moldo: „Am fost luat de fraier”- kanald.ro

Citeste si: Fiica lui Ioan Crișan, reținută pentru omor calificat! Cât a plătit pentru atentatul cu bombă?!- wowbiz.ro

Citeste si: Vila din centrul Capitalei în care a locuit Miss România 1931 a fost scoasă la vânzare. Cine a fost Erastia Peretz și cât costă casa ei- antena3.ro

Vecinii în schimb au observat că în ultimii ani individul parcă pusese mâna pe o mină de bani, dar pe nimeni n-a dus gândul la un astfel de scenariu: „Și-a renovat casa, și-a cumpărat mașină da, de vreo doi ani și-a renovat casa, și-a pus poarta. Știam că a primit ceva moștenire de la bunici.”

Anchetatorii spun că el și celălalt complice reținut ar fi montat dispozitivul artizanal în care s-a folosit inclusiv praf de pușcă sub mașina afaceristului.

Bomba ar fi fost detonată de la distanță, cu ajutorul unei aplicații instalate pe telefonul mobil. Din schema diabolică, unde creierul ar fi fiica moștenitoare a lui Ioan Crișan, face parte și un frizer din Arad. El este cercetat în libertate și asta pentru că de câteva luni a bătut palma cu criminaliștii și a dat în vileag tot planul macabru. El susține că ar fi procurat doar componentele folosite în fabricarea dispozitivului și că nu ar fi știut la ce urma să fie folosit: „E un băiat extraordinar, părerea mea.
Eu îl cunosc de când era copil. Eu nu cred că el a făcut așa ceva.”

Ioan Crișan a avut parte de o moarte terifiantă, care a șocat România la vremea respectivă. Se vorbea atunci chiar și de reglări de conturi, că un mafiot de peste hotare ar fi putut să-l ucidă cu o asemenea cruzime. Nimeni nu s-ar fi gândit la fiica lui. Laura Crișan n-a vorbit niciodată public, deși a apărut la audieri și la înmormântarea tatălui: „Mie mi s-a părut că nu arăta nici empatie, nici vinovăție, nici remușcări și pe undeva este în acord cu profilul pe care ea îl are, pentru că dacă ne uităm puțin la istoria ei și la felul în care a divorțat de fostul ei soț și felul în care a mers, a mizat foarte mult pe bani, este clar că pentru ea banii și un trai luxos reprezintă un mobil foarte important.”

Înainte de asasinatul omului de afaceri, între el și fiică ar fi existat certuri dese. Ioan Crișan ar fi amenințat o că o dezmoștenește și că lasă afacerile pe mâinile fostului ginere. Atunci s-ar fi născut în mintea ei planul desprins parcă din filme. Ar fi fost extrem de meticuloasă, însă i-a scăpat ceva: o plată suspectă ar fi aruncat-o în vizorul anchetatorilor. „Fiind avocat știa foarte bine ce să facă și cum să facă și probabil la insistențele celor pe care i-a plătit a făcut greșeala de a face acea plată care să fie vizibilă și care să-i ducă pe polițiști pe urmele ei. Poate că a fost constrânsă, poate că deja viața pe care o ducea și faptul că au trecut trei ani au făcut-o cumva să creadă că lucrurile sunt bine, sunt în regulă și că nu va fi nu va fi niciodată descoperită”, spune specialistul.

Citeste si: VIDEO Câți invitați vor veni la nunta lui Iancu Sterp. Mama Geta spune cum se va desfășura evenimentul special din viața fiului. „Să se audă că e nuntă aici, în sat, că se însoară Iancu cel frumos.”- kfetele.ro

Citeste si: Cine este și cu ce se ocupă Diana, fiica Deliei Budeanu. Detalii neștiute despre primul copil al regretatei crainice TV- radioimpuls.ro

Citeste si: Vila din centrul Capitalei în care a locuit Miss România 1931 a fost scoasă la vânzare. Cine a fost Erastia Peretz și cât costă casa ei- antena3.ro

Soarta Laurei Crișan se va decide la Curtea de apel, iar ceilalți doi complici sunt la mâna magistraților de la Tribunalul București, unde procurorii i-au trimis tot cu propunere de arestare preventivă.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI