Au trecut 5 luni de când la urechile anchetatorilor ar fi ajuns cu dovezi vestea că bărbatul de 52 de ani din Călărași ar fi făcut o obsesie bolnavă pentru orfanii din centrele de plasament, pe care i-ar fi racolat ca să îi abuzeze sexual. Unul dintre copii- în vârstă de 13 ani- fugea des din centru și asta i-a dat de gândit unei angajate.

Femeia a descoperit că minorul se întâlnea des Viorel Lupșa- suspectul de pedofilie. L-ar fi dus într-o boxă- în acest bloc- unde individul făcea curățenie. Aici s-ar fi consumat relația dintre cei doi. Iar vecinii povestesc că îi vedeau des împreună.

Jurnalistul Cristian Botez spune că la acea vreme- în telefonul copilului- angajata centrului de plasament ar fi dat peste o fotografie cu cei doi sărutându-se pe gură.

Citeste si: ȘOC! Ce îl deranjează pe Gheorghe Dincă la pușcărie?! ”Nu-i sunt schimbate cearșafurile mai des”

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

De altfel, Lupșa nu se ferea de ochii lumii,- postând pe site-urile de socializare poze în care se afișează cu minori. Vecinii din Frunzărești Fundeni, județul Călărași, își amintesc că l-au văzut adeseori aducându-i acasă.

Unul dintre minorii fără apărărare batjocoriți de monstrul cu chip de om a fost găsit sechestrat într-un șopron din gospădăria bărbatul acuzat de pedofilie. Aici, individul trăia împreună cu doi frați- care au tăcut în loc să divulge abuzurile.

Unul dintre ei le-ar fi spus abia acum anchetatorilor că minorii ar fi fost chiar și drogați ca să accepte ororile.

Asemănarea izbitoare dintre cazul pedofilului din Călărași și cel al lui Gheorghe Dincă

Imaginile filmate astăzi aici seamănă izbitor cu cele pe care le-am văzut în curtea lui Gheorghe Dincă: mormane întregi de gunoaie, haine și electrocasnice răsfirate de-a valma peste tot. Printre ele, anchetatorii au găsit un laptop și un telefon în care ar exista imagini compromițătoare, dovezi ale abuzurilor.

Suspect e și faptul că acești minori au reușit să scape dintr-un loc în care se presupune că e cu regim închis- unde are parte de protecție maximă.

Criminaliștii cred cu tărie că ceea ce au descoperit acum anchetatorii e doar vârful icebergului, că victime ar fi mult mai multe.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Citeste si: Cum avea de gând Gheorghe Dincă să dispară până să fie prins de poliție: “Una dintre căutările lui pe Google era…”

Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Cei doi băieţi au fost și ei audiați în prezența unor psihologi și vor fi expertizați de Institutul de Medicină Legală.

Copil de 13 ani va rămâne internat în orfelinat- iar celălalt, în vârstă de 16 ani, a fost luat de familia care îl avea în grijă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si