"Scene demne de cascadorii râsului au fost surprinse în Tecuci. Mai mulți muncitori au fost filmați în timp ce acopereau gropile din șosea cu pământ și pietre! Pentru că nu aveau autorizație și nici nu au anunțat nicăieri reparația, bărbații s-au ales cu o amendă usturătoare", a transmis Cristian Sabbagh.

Asfaltare cu pământ și pietre

Cei doi bărbați din imagini au fost filmați în timp ce încercau să repare de zor gropile întâlnite pe o stradă din Tecuci.

Lucrarea a fost făcută cu pământ și bătătorită apoi cu bocancii.

Imaginile au ajuns și în mediul online, unde au stârnit un val de reacții. Cei mai uimiți de situație au fost însă localnicii care au asistat la întreaga scenă.

Mai mulți angajați ai unei firme de construcții au stat în spatele lucrării de mântuială. Muncitorii nu au anunțat pe nimeni de planul lor și nici nu aveau autorizație pentru a acoperi gropile din asfalt.

"Ei sunt șoferii care circulă pe strada respectivă și fiind gropile, s-au gândit ei că ar fi bine să pună niște piatră. Și eu am văzut pe Facebook lucrul ăsta, chiar m-a surprins. O să luăm atitudine față de angajați, să vedem de ce au luat hotărârea asta fără să anunțe conducerea societății", a declarat Florin Istrate, administrator societate

"Nu avem cunoștințe despre gândirea sau despre ce au considerat lucrătorii că vor face în acest sens.

Evident că nu s-a procedat corect, pentru că nu pot interveni pe domeniul public fără autorizație și fără știrea noastră", a declarat Lucian Costin, primar Tecuci.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Cei doi bărbați, împreună cu un al treilea, care conducea utilajul în care erau materialele pentru asfaltare, au fost chemați la secție pentru a da socoteală pentru gestul lor.

"Urmează, în perioada următoare, să vedem ce facem și cu societatea care a avut utilajul, în funcție de partea ei de vină se vor lua măsurile corespunzătoare", a declarat Romeo Matei, director Poliția Locală Tecuci.

În urma asfaltării de ocazie, cei trei muncitori s-au ales cu amenzi între 800 și 1200 de lei.

Citește și: VIDEO- Tractoarele fermierilor pun pe jar Europa. Mai multe șosele au fost blocate


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si