O asigurare "storno", cum o numesc brokerii din turism, i-ar fi salvat pe cei care sunt acum in situatia de a-si plati concediul, desi stau acasa.

O astfel de vacanta, intr-un tinut unde marea pare de opal, se poate narui intr-o secunda: chiar si cu biletul in buzunar, visul dispare! De vina e neprevazutul.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Ghinionistii raman cu un gol in suflet si-altul in portofel. Necazul poate fi ocolit, spun reprezentantii agentiilor de turism, care vand, anual, milioane de pachete. Ca sa nu fiti buni de plata cand anulati calatoria, semnati, la cumparare, o asigurare "storno". Polita va ajuta sa va recuperati banii, la necaz.

Elisabeta Lazar a optat pentru asigurare. In caz de necesitate, isi primeste banii inapoi,
dar nu mai mult de 2 500 de euro.

In plus, agentiile de turism si brokerii de asigurari au importat modelul nemtesc, astfel ca pe piata din Romania va aparea in curand polita de insolvabilitate. Cu alte cuvinte, falimentul celor care ne vand vacante nu ne mai afecteaza.

Florin Crisan- manager agentie turism: Daca compania aeriana intra in insolvabilitate, hotelierul intra in insolvabilitate, noi ne primim bugetul achitat de la asigurator.

Pentru astfel de pachete, turistii vor plati mai mult, dar vor scapa de toate grijile inainte, dar si dupa vacanta.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si