Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

"Asimptomaticii vor fi evaluate la domiciliu si programati pentru investigatiile paraclinice. Simptomaticii cu comorbiditati vor ramane pe internare in continuare, pe evaluare, simptomaticii fara comorbiditati, vor primi un tratament si vor fievaluati, vor merge la domiciliu, sub supravegherea medicilor de familie", precizează Nelu Tătaru.

Asimptomaticii rămân acasă, tratați de medicii de familie

Ministrul sanatatii Nelu Tataru a anuntat ca urmeaza a fi schimbate protocoalele de internare pentru pacientii asimtomatici, dupa ce in ultimele zile numarul romanilor infectati cu covid a crescut vertiginos.
Cei care nu prezinta simptome, sau cei cu simptome usoare ar putea ramane acasa, unde vor fi monitorizati de medicul de familie, care va tine evidenta acestora si se va ocupa de tratamentul lor. In acest moment exista 226 de spitale suport Covid la nivel national. Autoritatile incearca sa evite supraaglomerara acestora.

Cazuri foarte multe, asimptomaticii vor fi îngrijiți acasă

- Domnul arafat vorbea despre 7 mii de cazuri pe zi, este o estimare facuta?
- Stiti cum e: noi vorbeam f mult acum 3 luni de 2800 de cazuri pe zi… daca

nu respectam sau in general, mergeam ca atitudine, atunci haideti sa vorbim ca putem ajunge la aceste cazuri nerespectand nimic.
Topul celor mai infectate orase din tara arata ca Bucurestiul este pe primul loc, cu o rata de infectare de 2,4 la mia de locuitori. Masurile care se iau in calcul in Capitala vor fi aplicate doar pe zone.
"Deocamdata nu avem in plan carantinarea Bucurestiului", a precizat Tătaru.

Ministrul Sanatati va stabilii toate detaliile noilor protocoale in cursul acestei zile, cand ar trebui sa stea de vorba cu medicii de familie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si