Un cuib de... aventuri extraconjugale. Asta a devenit de ani buni secția de Hematologie a spitalului Filantropia din Craiova, după ce Ionuț, asistentul șef al clinicii, a fost reclamat în repetate rânduri că le-ar face avansuri colegelor din secție, le-ar pipăi și le-ar propune relații amoroase. Totul în timpul programului de muncă.

Bărbatul în vârstă de 41 de ani a fost căsătorit de două ori, cu două dintre colege, iar acum se pare că lega relații cu alte angajate din spital:

„Fiecare face ce vrea, cum vrea, scoate ce vrea. Este iubire mare, pacienții sunt neglijați. El este un macho man, se dă la toate fetele. Că sunt măritate, că sunt nemăritate, pe el nu-l interesează”, spune soțul unei asistente.

Asistent șef, acuzat de colege- relații sexuale în timpul programului

Astăzi, soțul uneia dintre asistente ne-a dezvăluit, sub protecția anonimatului, ce se petrecea în spatele ușilor închise între nevasta lui și acest don Juan al clinicii de Hematologie. Ca într-o telenovelă de duzină, asistentul șef și amanta își trimiteau mesaje pasionale și își plănuiau escapadele amoroase chiar în timpul programului de muncă.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

„Ea în loc să administreze tratamentul pacienților, își dădeau mesaje de iubire. Își desfășurau marea iubire”, spune bărbatul.

Femeia care-și înșela soțul cu asistentul șef ajungea acasă târziu, încărcată cu plase pline de... medicamente. Zeci de cutii cu pastile, seringi și lichid pentru perfuzii ale pacienților ar fi fost scoase pe ascuns din spital de către femeie, prin intermediul amantului ei.

„Medicamentele pe care le scotea asistentul-sef și le dădea soției mele.

Ce fac cu ele, ei știu mai bine. Eu le-am oprit”, spune soțul asistentei.

Soțul înșelat a depus plângere penală la Parchet. Și nu este singura reclamație de acest gen. La începutul săptămânii, asistentul-sef s-a ales cu încă un dosar penal pentru tentativă de viol, după ce o altă asistentă medicală de pe secție, în vârstă de 35 de ani, l-a acuzat că ar fi încercat s-o agreseze sexual. Femeia l-a refuzat, iar acum și-a luat concediu medical, pentru că, spun rudele, este devastată:

Asistentul șef acuzat neagă tot

În schimb, asistentul acuzat nega la începutul săptămânii toate acuzațiile presupusei victime.

„Sunt bulversat, sunt traumatizat de așa ceva. Nu se poate așa ceva. Au fost niște polemici de serviciu, mă rog. Nu pot să înțeleg de ce a făcut așa ceva. Cert este că nu m-am atins de ea”, spune cel acuzat.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Conducerea spitalului a început o anchetă disciplinară, în paralel cu cea a procurorilor.

Contactat telefonic și astăzi, asistentul medical nu a mai dorit să stea de vorbă cu jurnaliștii. Nu este prima dată când angajatul spitalului este implicat într-un scandal public. Numele bărbatului apare și într-un dosar penal din 2017, când doi pacienţi au murit şi alţi patru au ajuns la Terapie Intensivă după ce le-au fost făcute transfuzii de sânge greşite.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si