„Timp de 4 ani, o asistentă medicală din Galați ar fi furat carduri bancare, bani și tichete de vacanță de la colegii și pacienții din spital. Femeia lucra de aproape 30 de ani în unitatea medicală, însă totul a ieșit la iveală atunci când bolnavii au început să se plângă că sunt lăsați fără bunuri. Anchetatorii spun că printre victime se numără și un medic, căruia i-ar fi furat cardul bancar și ar fi făcut cumpărături cu el.

În cele din urmă, asistenta a ajuns pe mâna poliției”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Asistentă acuzată de furturi de carduri de la colegi și pacienți

Asistenta lucra de 30 de ani în Spitalul TBC din Galați și nu a avut nicio abatere disciplinară până acum. De câțiva ani, colegii au început să fie suspicioși la adresa ei pentru că le-ar fi furat în timpul serviciului mai multe bunuri. Unul dintre medicii de pe secție a reclamat că a rămas fără cardul bancar, însă nimeni nu a putut dovedi că hoața ar fi chiar asistentă cu experiență.
Apoi, au început să se plângă și pacienții. Pe patul de spital, bolnavii erau lăsați fără bani în buzunare.
„- Există pacienți care au sesizat că le-au dispărut?
- De carduri bancare nu știm, deci de carduri nu știm.

De alte bunuri, da”, a spus purtătorul de cuvânt al spitalului.
A fost sesizată Poliția și a fost demarată o anchetă. Oamenii legii au descoperit că furturile se petreceau de patru ani. Nu ar fi furat doar bani și carduri, ci și vouchere de vacanță pe care le vindea. Cu cardurile ar fi făcut cumpărături online și și-ar fi plătit facturile.

Citește și: VIDEO- Câine furat din curtea vecinilor de un adolescent din Buzău. Scena a fost surprinsă de camerele de supraveghere

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

Asistenta nu s-a mai prezentat astăzi la spital pentru că a fost luată de acasă de polițiști. Este cercetată pentru furt, însușirea bunului găsit, efectuare de operațiuni financiare în mod fraudulos și acces ilegal la un sistem informatic.
„Polițiștii din cadrul Investigații Criminale au luat măsura retinerii fata de femeia de 49 de ani, pentru 24 de ore”, au transmis polițiștii.
Anchetatorii spun că prejudiciul se ridică la 2.500 de lei, însă nu este exclus ca asistenta să fi făcut și alte victime care nu s-au adresat poliției.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: