Asistenta a suferit accidentul vascular cerebral la scurt timp după ce a intrat în tură. Simplul gând că urma o nouă zi în care nu va face față numărului mare de pacienți și acuzelor aduse de aceștia a răpus-o. A cazut brusc din picioare și a fost preluată de colegi, care au dus-o cu targa la elicopterul SMURD. Apoi a fost transportata la Spitalul Universitar din Capitala.

Asistenta in varsta de 42 de ani- mama a doi copii- a fost stabilizata la spitalul din Capitala. Ar avea probleme locomotorii si de vorbire, insa va supravietui- spera colegii sai, si ei impovarati de volumul mare de munca.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citeste si: Constanţa: O asistentă medicală de 42 de ani de la UPU a făcut atac cerebral în timpul serviciului

Epuizarea soldata cu un accident vascular cerebral este rezultatul unei probleme din ce in ce mai apasatoare.

Incidentul grav vine la doar doua saptamani distanta de cand o batrana a murit pe holurile aceluiasi spital, dupa ce a asteptat timp de 16 ore, pe un scaun, sa primeasca tratament.

Asta, desi medicii care au consultat-o in graba observasera ca femeia respira extrem de greu.

Asteptarea l-a adus la disperare si pe un tata care, de curand, si-a adus fiica la un consult, in aceeasi untate de primiri urgente. Pentru ca nimeni nu a preluat-o pe copila, individul a scos un pistol si a amenintat cu moartea cadrele medicale.

Citeste si: Chirurgul Mircea Beuran, acuzat că a primit mită de 10.000 de euro! Stenogramele care îl incriminează: „Caut să ți-i aduc cât mai repede”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si