Săraci, triști și uitați de cea care i-a adus pe lume. Așa s-ar descrie copilăria amară a 3 frați pentru care viața e mai degrabă un blestem, decât o binecuvântare.

Bărbatul crește singur cei trei copii 

Mama lor s-a plictisit de viața de familie, așa că a plecat pur și simplu, fără să-i pese de sufletele micuților care au atâta nevoie de dragoste.

Au fost lăsați în grija lui Nicolae, deși în mod normal e tată doar pentru cel mic. Cu toate astea, bărbatul îi crește și îi iubește pe toți 3 în egală măsură. Nu s-a îndurat să-i lase și el de izbeliște. 

De 4 ani, Nicolae se zbate singur să le ofere micuților strictul necesar. Mai mult nu poate. Ar vrea, dar n-are de unde. Iubirea e cel mai de preț lucru pe care cei mici îl primesc de la Nicolae, tatal lor, de suflet, nu și de sânge.

Citeste si: VIDEO- Asta-i România! Doi tineri care s-au întors din străinătate au ales să trăiască la țară

Nicoale e mai mult decat tată- e ca un înger păzitor pentru frații uitați de mamă. El le-a alinat durerea atunci când cea care i-a adus pe lume le-a întors spatele, și tot el e cel care le poartă de grijă acum.

"Eu gătesc, eu spăl, fac curățenie, mă duc și la muncă că trebuie să le pun pe masa copiilor, ei nu știu, trebuie să le dau."

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO- Asta-i România! Au palate de milioane, dar se plâng că sunt săraci

Două camere mici și înghesuite –atât le este casa. În două camere se adăpostesc 4 suflete.

Din camera copiilor se intra în dormitorul tatălui. Baie nu au- copiii se spală la lighean, iar toaleta e doar o construcție de lemn, undeva în fundul curții.

Neajunsurile sunt la ordinea zilei

În casa modestă a lui Nicolae neajunsurile sunt la ordinea zilei. Dar acum cu scumpirile, îi e mai teamă ca niciodată de ziua de mâine. 

Viața de familie era grea- lipsuri multe și sacrificii care trebuiau făcute pentru copii. Așa că femeia a început o viață nouă, de la zero, fără să-i pese de viitorul propriilor copii.

Citeste si: VIDEO- Asta-i România! În timp ce Europa se pregătește să stingă becul, românii nu renunță la bâlci

Dar niciodată nu e prea târziu ca destinul acestor copii să se schimbe. Asta și-a zis Richard Zamfirache, atunci când a aflat povestea lor. Omul le-a întins deja o mână de ajutor și prin intermediul asociației pe care o conduce și vrea să schimbe destinele acestor copii.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citeste si: VIDEO- Asta-i România! Povară de om mare pe umerii unui copil

Cei care vor să sprijine familia o pot face prin asociația "Povești cu zâne și cu zmei", donând în conturile de aici:

LEI: RO11BRMA0999100093268115

EURO: RO11BRMA0999100096596573

"Ei au nevoie de orice. N-au avut un tv, n-au avut de mâncare, de lemne de foc. Tatăl trebuie să-i țină la școală, sunt 3 copii dintr un salariu de gropar, n-are mare lucru de făcut." 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si