„- Am 74 de ani, fac de doi ani TikTok. Sunt cea mai fericită bunică din România, pentru că sunt cea mai virală bunică.

- Cum e să fii influencer de top, bunica?

- E frumos de tot! Nici nu m-am gândit la așa ceva. E nemaipomenit! Să fii cunoscut e o mare, mare bucurie. Pentru mine... mi-a dat viață, că eram un suflet trist, eram la pământ.

N-aveam forță, nu mai aveam putere, parcă nu puteam să mai merg, dar acum parcă am prins aripi, așa de bine mă simt... n-ai treabă cu mine”,  povestește bunica Gherghina.

Bunica Gherghina, cea mai virală bunicuță de pe TikTok

În spatele imaginii de influencer de top se ascunde o bunică simpatică, plină de viață, așa cum sunt toate bunicile de la țară. Ce are ea și nu au alte bătrâne de pe uliță? O nepoată care o iubește și care a lansat-o întâmplator pe orbita celebrității.

Citește și: VIDEO- Asta-i România! Abandonați de tată, 6 frați nu au văzut niciodată marea

„Vedeam multe persoane că-și postau bunicii pe TikTok și am vrut și eu să văd cum este și dintr-o întâmplare, am postat-o și pe ea, dar nu mă gândeam că o să ajungă așa departe.

Aveam videoclipuri și într-o zi am postat-o și a strâns vizualizări, cerere mare”, ne-a spus fata.

„- Invidie ați stârnit pe aici, prin sat?

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

- Da, dar nu le iau în seamă.

- Lumea prin sat ce zice?

- Mă felicită, la început au mai zis așa, că ce o căuta ea acolo? Femeie bătrână, dar acum le place și se mândresc cu mine, că cineva din comuna noastră e acolo unde-i e locul”.

Citește și: VIDEO- Asta-i România! Căsuța din paie, construită în Turda, cu imaginație și bani puțini

Dar bunica a fost deschisă la minte, a lăsat deoparte gura lumii și prejudecățile și a intrat în jocul nepoatei, fără să știe că dincolo de ecranul telefonului, sute de mii de oameni sunt cu ochii pe ea.

Citește și: EXCLUSIV: Ioana Văleanu, românca care promovează muzica de cameră/ ”Este probabil cea mai intimă formă de a face muzică”

Bunica Gherghina a găsit secretul fericirii. Nu s-ar lăsa de TikTok: „Nu m-aș lăsa de TikTok niciodată, numai vreo boală să nu dea peste mine, am zis că și-n pat dacă stau oloagă, tot fac TikTok”

Fiecare postare e dirijată din umbră de nepoata Cătălina, atentă la fiecare gest și cuvânt cu care bunica trebuie să-și țină aproape publicul.

Bunica Gherghina e însă isteață, a prins repede rețeta succesului și a înțeles ce trebuie să facă, mai ales că statutul de influencer i se pare că-i vine mănușă.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: VIDEO- Asta-i România! Ce-i face pe săraci și mai săraci și pe bogați și mai bogați, în contextul economic actual?

Încet, încet, bătrâna și-a luat rolul în serios, așa că are n-are treabă. De două-trei ori pe săptămână lasă sapa, lasă găinile, intra pe lieve-uri, face content pentru social media. Cu carpeta cu „Răpirea din serai” pe fundal și basmaua pe cap, bunica e o apariție.

Acum, că a găsit secretul fericirii, bunica Gherghina nici nu concepe să renunțe la rețelele de socializare.

Citește și: VIDEO- Asta-i România! Rădăcini adânc înfipte: Lupta pentru apă potabilă într-un cătun fermecător din Munții Buzăului

„Nu m-aș lăsa de TikTok niciodată, numai vreo boală să nu dea peste mine, am zis că și-n pat dacă stau oloagă, tot fac TikTok”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si