Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Asta-i România! Povestea surprinzătoare a bunicii Gherghina, care cucerește internetul la peste 70 de ani

Peste jumătate de milion de urmăritori, un nume des accesat pe rețelele de socializare și celebritatea care crește odată cu numărul de like-uri. Dintr-un sat uitat de lume, la peste 70 de ani, bunica Gherghina se miră și ea unde a ajuns: să cucerească internetul și să-și schimbe viața când nici nu se aștepta.

Maria Stiuca,

Povestea surprinzătoare a bunicii Gherghina, care cucerește internetul la peste 70 de ani

[Sursa foto: Asta-i România]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„- Am 74 de ani, fac de doi ani TikTok. Sunt cea mai fericită bunică din România, pentru că sunt cea mai virală bunică.

- Cum e să fii influencer de top, bunica?

- E frumos de tot! Nici nu m-am gândit la așa ceva. E nemaipomenit! Să fii cunoscut e o mare, mare bucurie. Pentru mine... mi-a dat viață, că eram un suflet trist, eram la pământ. N-aveam forță, nu mai aveam putere, parcă nu puteam să mai merg, dar acum parcă am prins aripi, așa de bine mă simt...

n-ai treabă cu mine”,  povestește bunica Gherghina.

Bunica Gherghina, cea mai virală bunicuță de pe TikTok

În spatele imaginii de influencer de top se ascunde o bunică simpatică, plină de viață, așa cum sunt toate bunicile de la țară. Ce are ea și nu au alte bătrâne de pe uliță? O nepoată care o iubește și care a lansat-o întâmplator pe orbita celebrității.

Citește și: VIDEO- Asta-i România! Abandonați de tată, 6 frați nu au văzut niciodată marea

„Vedeam multe persoane că-și postau bunicii pe TikTok și am vrut și eu să văd cum este și dintr-o întâmplare, am postat-o și pe ea, dar nu mă gândeam că o să ajungă așa departe. Aveam videoclipuri și într-o zi am postat-o și a strâns vizualizări, cerere mare”,

ne-a spus fata.

„- Invidie ați stârnit pe aici, prin sat?

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

- Da, dar nu le iau în seamă.

- Lumea prin sat ce zice?

- Mă felicită, la început au mai zis așa, că ce o căuta ea acolo? Femeie bătrână, dar acum le place și se mândresc cu mine, că cineva din comuna noastră e acolo unde-i e locul”.

Citește și: VIDEO- Asta-i România! Căsuța din paie, construită în Turda, cu imaginație și bani puțini

Dar bunica a fost deschisă la minte, a lăsat deoparte gura lumii și prejudecățile și a intrat în jocul nepoatei, fără să știe că dincolo de ecranul telefonului, sute de mii de oameni sunt cu ochii pe ea.

Citește și: EXCLUSIV: Ioana Văleanu, românca care promovează muzica de cameră/ ”Este probabil cea mai intimă formă de a face muzică”

Bunica Gherghina a găsit secretul fericirii. Nu s-ar lăsa de TikTok: „Nu m-aș lăsa de TikTok niciodată, numai vreo boală să nu dea peste mine, am zis că și-n pat dacă stau oloagă, tot fac TikTok”

Fiecare postare e dirijată din umbră de nepoata Cătălina, atentă la fiecare gest și cuvânt cu care bunica trebuie să-și țină aproape publicul.

Bunica Gherghina e însă isteață, a prins repede rețeta succesului și a înțeles ce trebuie să facă, mai ales că statutul de influencer i se pare că-i vine mănușă.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citește și: VIDEO- Asta-i România! Ce-i face pe săraci și mai săraci și pe bogați și mai bogați, în contextul economic actual?

Încet, încet, bătrâna și-a luat rolul în serios, așa că are n-are treabă. De două-trei ori pe săptămână lasă sapa, lasă găinile, intra pe lieve-uri, face content pentru social media. Cu carpeta cu „Răpirea din serai” pe fundal și basmaua pe cap, bunica e o apariție.

Acum, că a găsit secretul fericirii, bunica Gherghina nici nu concepe să renunțe la rețelele de socializare.

Citește și: VIDEO- Asta-i România! Rădăcini adânc înfipte: Lupta pentru apă potabilă într-un cătun fermecător din Munții Buzăului

„Nu m-aș lăsa de TikTok niciodată, numai vreo boală să nu dea peste mine, am zis că și-n pat dacă stau oloagă, tot fac TikTok”.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI