E tânăr, bogat, cu 8 milioane de dolari în cont și mai nou toată America e cu ochii pe el. Sebastian e românul care după ce și-a ridicat un imperiu la vârsta la care alții abia își află drumul în viață, a ajuns în lumina reflectoarelor și pe prima pagina a ziarelor de peste Ocean cu o declarație care stârnește valuri.

 

"Orice bărbat ar trebui să dețină o mașină sport de lux până la 20 de ani, deoarece 200.000

de dolari reprezintă ”mărunțiș”" – asta avea să-l facă și mai cunoscut pe tânărul milionar cu origini românești.

Cum a făcut primii bani

Sebastian Ghiorghiu este născut și crescut în Statele Unite, locuiește în Detroit, însă părinții lui sunt originari din România. Au plecat peste Ocean în anii '80, în speranța că vor avea o viață mai bună, dar nici acolo nu le-a fost neapărat mai ușor. Astăzi Sebastian ne povestește că în copilărie n-a avut tot ce și-a dorit, dar tocmai asta l-a ambiționat să lupte și să muncească pentru a-și depăși condiția. Și a reușit! E tânar, și deja bogat!

"Am fost foarte sărac. N-am avut cadouri bune de Craciun, haine noi de la firme populare, mama făcea des supă de tăiței într-o oală mare să ne ajungă o săptămână.

Cel mai frumos cadou pe care l-am primit de Crăciun a fost o bicicletă de la tatal meu care a costat o suta de dolari. Odată am rămas fără curent în casă timp de câteva săptămâni, am stat la lumina lumânării."

Tatăl lui Sebastian era muncitor pe șantier, iar mama lui era menanjeră. Chiar dacă munceau de dimineață și până seara, nu reușeau să-i acopere lui Sebastian și celor 3 frați mai mari toate nevoile. 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Asta-i România! Mamaia se mută în Poiana Brașov pe timp de iarnă. La poalele Postăvarului se etalează bolizii, ținutele și conturile

Sebastian s-a ambiționat să-și schimbe destinul. Și-a sacrificat adolescența ca să-și conduca azi propriul Lamborghini. La doar 16 ani s-a angajat într-un fast food, mai apoi într-o spălătorie auto, dar a lucrat și ca infiermier într-un azil de bătrâni.             

Citește și: VIDEO- Asta-i România! A lăsat viața de pe malul Mediteranei pentru liniștea de la țară                                                                                                       

În timp ce lucra la spălătoria auto, Sebastian și-a cumpărat o mașină Infiniti G35, după care a început să facă afaceri cu mașini. A urmat apoi o afacere de succes în domeniul imobiliar, care avea să-i aducă poate primul million de dolari. Până la vârsta de 19 ani, tânărul avusese deja 9 mașini de sute de mii de euro, toate cumpărate din banii lui.

Câștigă între 25.000-100.000 de dolari într-o zi

Tânărul milionar de origine română a investit în mai multe domenii și deține diverse afaceri- a creat o agenție de publicitate pentru Google, Youtube și Drop-shipping- adică un fel de comerț electronic ce constă în acceptarea comenzilor clienților fără a păstra stocuri reale. 

Pentru Sebastian drumul către success poate nu a fost foarte lung, dar cu siguranță a fost greu și plin de sacrificii. În timp ce băieții de vârsta lui își dădeau întâlnire la colț de bloc, după cursurile de la liceu, el mergea la muncă.

Citește și: VIDEO- Asta-i România! O mamă și trei copii stau într-o casă veche de pământ

Chiar dacă s-a născut și a crescut pe pământ american, Sebastian își dorește să ajungă în România – să-și cunoască rudele și să afle mai multe despre țara pe care n-a văzut-o, dar de care îl leagă atâtea, mai ales că iubita sa cu care are planuri de viitor e tot româncă.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Acum, milionarul român câștigă între 25.000 și 100.000 de dolari într-o zi și între 300.000 și 400.000 de dolari profit într-o lună.

Citește și: VIDEO- Asta-i România! Mandatele repetate ale primarilor din satele românești- doar de acomodare

"Planurile mele de viitor sunt să muncesc din greu în continuare, să rămân aproape de Dumnezeu, să mă căsătoresc cât de curând, vreau să am mulți copii și vreau să fac mai mult în domeniul imobiliare. Vreau să construiesc un zgârie nori în valoare de un million de dolari. O să am toate astea înainte să împlinesc 40 de ani. Deci astea sunt planurile mele de viitor- familie numeroasă, să rămân aproape de Dumnezeu și o clădire mare."

Totuși, Sebastian aspiră să ajungă și mai departe- vrea să atingă milionul de dolari profit pe lună. Ce-i drept, are toate șansele- e tanar și clar e abia la început.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si