„De ce să-mi cumpăr un pulover scump, când pot să-mi iau 5, pe culori diferite? Unul cu volănașe, altul cu imprimeu și... parcă mi-ar trebui și unul cu nasturi. Dacă și ție îți trec gândurile astea prin cap în fiecare toamnă, privește în continuare. Uite de ce ar trebui să investești în lâna merinos”, a transmis Gabriela Ghizel, reporter Știrile Kanal D.

Lâna merinos, materialul cu proprietăți unice

Pe scurt, păstrează bine căldura la nivelul pielii. Ca să înțelegem de ce, am căutat ce e de fapt lâna merinos și ce o face așa de specială. Am găsit că vine de la o specie de oi crescută în Noua Zeelandă și Australia, numite, evident, oile merinos. Secretul stă în firul lor unic, mai subțire și cu proprietăți antimicrobiene.

Citește și: VIDEO- Muncitorii asiatici din România, neîndreptățiți de șefi. Stau peste program și nu sunt plătiți

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Pare că l-ai purta doar în casă, dar de fapt acest compleu e extrem de versatil. Îl poți duce la restaurant, în parc și chiar la o ieșire cu prietenii seara, în funcție de piesele cu care îl combini.

Dacă te bate gândul acum să-ți iei un produs din lână merinos, trebuie să știi că pornește cam de la 200 de lei. Nu uitați că noi ne revedem și săptămâna viitoare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si