Soarele isi incepe tranzitul in semnul Gemeni in aceasta saptamana alaturi de Venus si Mercur.

„Este timpul sa fiti deschisi catre socializare, comunicare si catre invatare. Divertisment, veselie si multe momente de bucurie alaturi de cei dragi. Jupiter va ajuta sa va vindecati deoarce si-a inceput tranzitul in semnul Pesti”, explică astrologul Andreea Dincă.

Sa vedem ce spun astrologii ca aduce horoscopul pentru fiecare zodie in parte.

BERBEC

Berbecii au o multime de idei indraznete in aceasta saptamana pe care le aduc in discutiile lor cu partenerii de afaceri. Discutii interesante aveti cu partenerii de cuplu.

TAUR

In aceasta saptamana, taurii reusesc sa semneze contracte importante, contracte care ar putea sa le aduca o multime de bani. Rudele va viziteaza.

Prietenii și familia, extrem de importanți în perioada următoare, spun astrologii

GEMENI

Gemenii au parte de o saptamana pe cinste, va intalniti de prietenii vostri si aveti parte de o multime de experiente de neuitat. Faceti si cumparaturi online.

RAC

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Racii isi vor asuma o multime de angajamente atat acasa cat si la locul de munca, aveti nevoie de putin timp pentru analiza si introspectie.

LEU

Leii au parte de distractie si multa aventura alaturi de prieteni, totusi va ganditi si la anumite probleme financiare pe care trebuie sa le rezolvati de urgenta.

FECIOARĂ

Fecioarele reusesc tot ce isi propun in aceasta saptamana si in special sa isi imbunatateasca relatia de cuplu, dar si sa semneze contracte importante pe zona profesionala.

BALANTA

Balantele sunt foarte creative si reusesc sa ii motiveze si pe cei din jur cu entuziasmul si puterea de convingere .Este timpul sa spuneti da talentelor voastre si sa castigati bani cu acestea.

Astrologii: Vibrația săptămânii este cifra 2, adică reușim în toate alături de parteneri

SCORPION

In aceasta saptamana scorpionii sunt un pic ingrijorati din cauza unor probleme financiare. Discutati cu partenerii vostri si despre casa, dar si despre resursele la comun.

SAGETATOR

Sagetatorii au parte de noi inceputuri, colaborari si parteneriate care ar putea sa le aduca o multime de avantaje. Discutati si cu partenerii vostri despre o vacanta.

CAPRICORN

Capricornii se adapteaza cu usurinta tuturor schimbarilor care apar la locul de munca. Aveti mai multa grija cu sanatatea voastra deoarece apar afectiuni mai vechi.

VARSATOR

Varsatorii au parte de surprize extraordinare. Veti primi o suma de bani. Va imbunatatiti si viata de cuplu deoarece petreceti mai mult timp cu partenerul, dar si cu copiii.

PESTI

Pestii sunt foarte norocosi, este timpul sa profitati de toate oportunitatile care apar. Va vindecati sufletul si indepartati toate ingrijorarile.

„Vibratia saptamanii este 2, aveti nevoie de partener alaturi pentru a duce la bun sfarsit toate obiectivele. Este timpul sa invatati sa cooperati si sa va gasiti echilibru in natura alaturi de cei dragi.

Fiti deschisi tuturor oportunitatilor care apar”, spune Andreea  Dincă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si