Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Astrologii anunță schimbări majore în viața noastră în 2021

Anul 2021 vine cu schimbări majore pentru fiecare dintre noi. O să avem motive de bucurie și oportunități de dezvoltare. Cifra noului an este 5.

Iulian Ciurea,

Numerologia ne spune ce ne așteaptă în 2021 [Sursa foto: Ce spun astrele]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

La an nou, reguli noi si motive de bucurie.

„Vorbim despre anul 2021, care sub aspect numerologic sta sub semnul cifrei 5. aceasta cifra 5 dupa cum stim ne vorbeste despre miscare, ne vorbeste despre calatorii, ne vorbeste despre aventura”, spun astrologii.

Astfel, 2021 ne incurajeaza sa facem lucruri pe care le-am tinut in loc dupa ce a aparut pandemia de coronavirus. Totusi, trebuie sa avem grija sa nu ne aventuram prea mult.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

„Asadar anul 2021 este un an plin de imprevizibil, plin de miscae care ne aduce pe fiecare in prim plan pt a face schimbarile aferente pe care ni le dorim in viata noastra”, spun astrologii.

2021 va veni cu schimbări majore. Mesaj de la astrologi

2020 si-a pus amprenta asupra tuturor, atat fizic, cat si psihic. Noul an ne va ajuta, spune astrologul Ana Maria Ticea sa gasim rezolvari.

„Raportarea sub astpect numerologic al anului 2020, este 4 care ne a vorbit despre un cadru format, iar cifra 5 va veni in continuare al acestui cadru format pentru a ne raporta intr un moment mult mai liber si mai detasat, pentru a ne gasi raspunsurile privitoare la intrebarile existentiale pe care ni le-am pus in 2020”, spun astrologii.


Important este sa nu incercam singuri, sa realizam ceva.

„Daca vorbim de 2021, s-ar imparti in 2 parti acest an, prima parte ar insemna 2-0, sub aspect numerologic ne da cifra 2. Cifra 2 vorbindu ne despre echipa, in prima parte a anului 2021, va recomand sa faceti echipa cu partenerul sau cu alte persoane. cel mai bun randament il veti da in 2”, spun astrologii.
Tot ceea ce ne-am propus are sanse de succes in a doua parte a anului.

Numerele ne spun ce ne așteaptă anul viitor

„A doua parte a anului, 2 cu 1, 3. cifra 3 ne vorbeste despre cifra 3 care este un numar acti, ii va premia pe cei care sunt energici si care desfasoara actvitati cu focus pentru a putea sa obtina rezultatele dorite.

În concluzie anul 2021 va aduce o serie de schimbari atat la nivel individual cat si la nivelul maselor. pentru fiecare in parte va insemna o schimbare a mentalitatii si a locului de resedinta, poate chiar a casei sau a locului unde isi desfasoara activitatea”, spun astrologii.

Schimbari in bine vor fi vizibile pe intreaga planeta.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI