„Cu soarele in berbec, in aceasta saptamana sunteti mult mai motivati, curajosi si ambitiosi. Doriti sa spuneti da tuturor provocarilor si sa ajungeti in fruntea clasamentului. Este important sa va faceti putin timp si pentru iubire”, spun astrologii.

Horoscopul vine in aceasta saptamana cu vesti bune pentru fiecare zodie in parte. Este timpul sa va pregatiti pentru luna plina si sa va aduceti mai multa liniste in suflet.

BERBEC

Berbecii au mult de lucru in aceasta saptamana. Sunteti plini de entuziasm in fata noilor proiecte, delegati de anumite sarcini si faceti fata tuturor provocarilor. Luna plina care se formeaza in semnul vostru opus va aduce o energie buna mai ales pe viata de cuplu.

TAUR

Taurii au multe planuri pentru a creste din punct de vedere financiar in aceasta saptamana. Insa este important sa nu va grabiti, graba strica treaba. Puteti sa incepeti ceva proiecte si cu prietenii vostri care va sunt de mare ajutor.

O săptămână bună pentru multe zodii, spun astrologii

GEMENI

Gemenii reusesc in aceasta saptamana sa reaprinda flacara pasiunii in cuplu, rasturnari de situatie, dar care sunt benefice. Multe surprize placute si din partea prietenilor, faceti-va mai mult timp pentru sufletul vostru si pentru acele activitati care va aduc bucurie.

RAC

Racii au parte de multe tensiuni si provocari la locul de munca, poate chiar sa va certati sau sa aveti ceva conflicte cu superiorii vostri. Este timpul sa va luati o mica pauza, poate o plimbare in natura.

LEU

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Leii au parte de discutii interesante cu partenerii in aceasta saptamana. Va ganditi la viitorul vostru si poate chiar sa decideti sa va relocati in strainatate sau poate in alt oras. Este timpul sa va aratati mai mult sentimentele de iubire, cresteti si va dezvoltati impreuna. Puteti sa urmati cursuri noi.

FECIOARA

Fecioarele isi vor asuma anumite angajamente pe sectorul cuplului in aceasta saptamana si vor face mai mult pentru a-si imbunatati zona intima. Fiti atente la barfele din jurul vostru si la anumite zvonuri care ar putea sa va destabilizeze planurile.

BALANTA

Aveti in fata o saptamana agitata in care emotiile si sentimentele sunt sporite mai ales de energia lunii pline care se formeza fix in semnul vostru. Este important sa fiti atente mai ales pe sfera parteneriatelor si a relatiilor.

SCORPION

Scorpionii reusesc sa avanseze foarte usor in aceasta saptamana la locul de munca. Bifati anumite obiective pe care vi le-ati propus si ii cuceriti cu usurinta pe colegii si superiorii vostri. E important sa fiti deschisi pe zona amoroasa, unde sunt cateva sentimente in plus si sunt dezvaluite.

SAGETATOR

Sagetatorii au parte de o saptamana destul de agitata. Partenerii vostri au nevoie de ajutor.

Este timpul sa ii ascultati si sa le oferiti sprijin financiar sau moral. La locul de munca sunt si acolo o multime de lucruri pe care le aveti de rezolvat. Luati-le pas cu pas.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

CAPRICORN

Capricornii au parte in aceasta saptamana de multe intalniri neasteptate. Sunteti surprinsi de aceste emotii pe care le veti experimenta in aceasta saptamana in urma intalnirii cu aceste persoane. Este timpul sa duceti ceva atentie si catre viata de familie, catre locuinta, unde urmeaza o renovare sau imbunatatiri a confortului.

Astrologii spun că în această săptămână ne putem elibera de frici și supărări

VARSATOR

Varsatorii vor semna documente importante in aceasta saptamana. V-ati asumat o multime de angajamente, insa veti face fata cu bine. Este important sa va calculati timpul cu atentie pentru a fi eficienti.

PESTI

Pestii au parte de o saptamana foarte buna. Oportunitati si sanse extraordinare mai ales pe sectorul financiar. Ati asteptat destul de mult un document pe care l-ati primit. Acum este timpul sa va implementati toate planurile si strategiile pentru a creste din punct de vedere financiar.

A venit momentul sa va eliberati de frici, suparari si sa va imbunatatiti relatiile. In aceasta saptamana este recomandat sa aduceti mai multa iubire, echilibru, empatie, diplomatie si tact in relatiile dumneavoastra.

„In aceasta saptamana avem parte de o frumoasa luna plina care se formeaza in semnul balantei. Soarele din Berbec este in opozitie cu luna in Balanta, formand o energie puternica care ne ajuta sa ne vindecam relatiile. Este timpul sa aducem echilibru intre satisfacerea nevoilor noastre si satisfacerea nevoilor celorlalti”, spun astrologii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si