Florida este în alertă maximă, după ce zeci de focuri de armă au fost trase chiar în timpul unei petreceri de Halloween cu sute de participanți. Incidentul șocant a avut loc în Ybor City, un cartier din Tampa, Florida în jurul orei 3 dimineața.

Autoritățile cred că doi oameni ar fi tras focurile de armă

După cum a relatat poliția, cel puțin 18 persoane au fost rănite.

De asemenea, doi tineri de 16 și 17 ani și-ar fi pierdut viața. Departamentul de pompieri din Chicago a declarat că a transportat cel puțin șapte persoane la spitale din zonă.

Incidentul șocant a avut loc în Ybor City, un cartier din Tampa, Florida în jurul orei 3 dimineața.

Incidentul șocant a avut loc în Ybor City, un cartier din Tampa, Florida în jurul orei 3 dimineața.

[Sursa foto: Captură ecran X]

Citește și: Cine este Shadi Barud, liderul Hamas care a fost "creierul" din spatele masacrului din 7 octombrie. El și alți trei lideri ai grupării au fost uciși

Ofițerii au răspuns la schimbul de focuri de armă din Tampa cu puțin înainte de ora 3 dimineața, în blocul 1600 East 7th Avenue, în zona Ybor City, a declarat șeful poliției din Tampa, Lee Bercaw, în timpul unei conferințe de presă la fața locului.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

La scurt timp atac ar fi fost prins și atacatorul, care a fost dus la Poliție. Asupra sa a fost găsit un pistol. Autoritățile cred totuși că au fost implicați cel puțin doi trăgători.  

O bătaie ar fi fost debutul atacului armat 

Totul ar fi pornit de la o bătaie între două găști în fața localului unde avea loc o petrecere tematică de Halloween.

Unui bărbat i s-ar fi refuzat accesul la petrecere în urma anunțului DJ-ului că petrecerea se încheie, conform spuselor unui martor.

"I-au spus că nu poate intra, iar el trebuie să se fi dus la mașină, să se fi întors și să fi început să tragă", a declarat Andre Williams, pentru CBS News.

Totul ar fi pornit de la o bătaie în fața localului unde avea loc o petrecere tematică de Halloween.

Totul ar fi pornit de la o bătaie în fața localului unde avea loc o petrecere tematică de Halloween.

[Sursa foto: Captură ecran X]

Citește și: Atac armat în SUA. Cel puțin 22 de persoane au fost ucise, iar alte 40 de victime se luptă să supraviețuiască

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Majoritatea celor care au fost răniți în atac sunt tineri. Într-un videoclip postat pe platforma X, petrecăreții aleargă, țipă și se ascunde pe sub mese pentru a nu fi răniți.

Este al doilea atac armat în masă din acest weekend. Sâmbătă, 4 persoane au fost rănite după ce au plecat de la o adunare în apropiere de Hanson Park, în partea de vest a orașului. Nimeni nu a fost arestat în acest caz.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si